FOTO Vukovarski heroj i jedan od zapovjednika Ivan Anđelić “Doktor” opleo po administratorima grupe “Heroji Vukovara” radi “iznošenja neistina” unatoč upozorenju pisanih zapovijedi!

Kako bi se ispravile te neistine, prilaže dokument iz kojega je jasno vidljivo, tko je bio u zapovjednom lancu a tko ne...

Istinski heroj u obrani Vukovara i jedan od zapovjednika , Ivan Anđelić Doktor, progovorio je o iznošenjima neistina u obrani Vukovara od strane pojedinaca koji, kako kaže Anđelić, javno lažu o zapovjednim mjestima koja uopće nisu obnašali. Kako bi se ispravile te neistine, prilaže dokument iz kojega je jasno vidljivo, tko je bio u zapovjednom lancu a tko ne…Ne želi za sad nikoga prozivati imenom i prezimenom, ali će i tog biti ukoliko je potrebno…Prepoznat će se oni, kaže Anđelić…

Evo što piše legenda vukovarske obrane Ivan Anđelić Doktor…

Evo gdje su glavni problemi. Grupa Administratora Heroji Vukovara koja koristi svoju stranicu o istini bitke za Vukovar. Da li namjerno ili ne to ostavljam njima na savjest. Pišu o Herojskim bitkama i ljudima koji su to radili. Pišu što je i startna osnova tko je gdje i kome zapovjedao. Svima nam je interes samo istina. Načitali se mi ovih godina u najvećem dijelu pozitivne istine ali i dosta nepoznavanja i zbunjujući i samih Branitelja i svih ostalih članova grupe. Pogledajte samo izjave i visokih časnika kako po sjećanju nabrajaju tko je sve što bio ne koristeći i ne uvažavajući postojeće zapovjedi Zapovjdnika.

Mile Dedaković Jastreb dobio je zapojed od Zapovjednika zbornog područja Osijek 25.09.1991. da formira 204 R. brigadu sa izričitim naglaskom da tu ne smije dirati u već postojeću 4. bojnu Vukovarsku 3 brigade ZNG-a i Policiju. Jastreb postupa po zapovjedi piše zapovjed svih Zapovjednika koji će čime zapovijedati.

Originalna zapovijed i 7stinit dokument koji jasno daje do znanja svima onima koji se kite raznim zapovjednim mjestima koja nisu obnašali u obrani Vukovara. Ivan Anđelić Doktor objavio je ovaj službeni dokument da bi dao do znanja svima koji i danas “lažu” o svojim tzv zapovjednim mjestima, a nema ih na službenoj zapovijedi.

Svi mi koji smo sudionici tog vremena to znamo. Ali mnogima kojima ova zapovijed ne odgovara, jer onda ne mogu manipulirati i pisati svoje izmišljotine ili onako kako on misli dođe do nesuglasica.

Grupa Heroji Vukovara je vidjela i zna za tu Zapovijed ali je ne koristi.

Zato pogledajte kako Zapovjednika 1. Bojne 204. Brigade koji postoji u zapovjedi u priči i tvrdnjama nekih uopće nema. Opraštam onima koji ne znaju, ali ovi koji znaju a tvrde neka se Srame. Grupa kada vidi da je netko napisao neistine na njihovoj stranici treba nastojati da se to ispravi a ne da nastoji podržavati iste. Kažu neki koji su koristili te neistine gdje smo mi bili do sada?!Arbanas kaže ima li istina rok trajanja. Evo Zapovjedi Stvoritelja 204 R brigade Mile Dedakovića koje je za sve pripadnike Časnike i Vojnike Sveto Pismo, napisao je,

Ivan Anđelić Doktor

Originalna zapovijed i Istinit dokument koji jasno daje do znanja svima onima koji se kite raznim zapovijednim mjestima koja nisu obnašali u obrani Vukovara. Ivan Anđelić Doktor objavio je ovaj službeni dokument da bi dao do znanja svima koji i danas “lažu” o svojim tzv zapovijednim mjestima, a nema ih na službenoj zapovijedi.


Vezane vijesti;

Legendarni zapovjednik obrane u Vukovaru, Ivan Anđelić Doktor, profesionalnom je majoru Jugoslavenske Narodne Armije koji je zapovijedao napadom na Vukovar rekao ono što ga ide…