PRVA U HRVATSKOJ!Zadarska HVIDRA izašla iz sustava Hvidre RH kojoj je na čelu Josip Đakić!

Ono što smo doživjeli u zadnje vrijeme je samo potvrda da se ne može sjediti na dvije stolice i da je vrijeme da branitelji izaberu svoje vodstvo, bez političkih pritisaka, već u interesu populacije koju predstavljaju...

josip-đakić-jpg-3

PRVA U HRVATSKOJ
02.11.2009. Zadarska HVIDRA izašla iz sustava Hvidre RH kojoj je na čelu Josip Đakić!
ZNAČI PRIJE 10. GODINA ☝️

Predsjednik Zadarske Hvidre Ivica Arbanas inače “Prvi zapovjednik obrane Vukovara” od 15.08.1991. do 02.09.1991. a ujedno i zapovjednik 4. VUKOVARSKE BOJNE 3. GARDISKE BRIGADE “A sastava” od 15.08.1991. do 18.11.1991. točnije do pada Vukovara a koja je usudio bih se reći dala najveći obol u obrani Vukovara i koja je u Vukovaru uništena!

Uz ove dvije slike pokušavam ljudima dočarati zašto se istinski heroji domovinskog rata nisu ni prodali ni predali “ODNAROĐENOM I OBEZBOŽENOM SUSTAVU” kao i da su isti na margini braniteljske populacije te nemaju činove Generala iako su te funkcije obnašali!

Bravo Ivica Arbanas Lipi
A bravo i preostalim članovima predsjedništva HVIDRA-e Zadar koji su ga podržali i tim činom davne 2009. godine rekli zbogom Josipu Đakiću!

Bog vas sve skupa dobri moji momci blagoslovio jer ovo nije ni uređena država Hrvatska za kakvu ste se borili a još manje Hrvatski državnici koji ju vode i predstavljaju ?????, napisao je Josip Deur na Facebooku.
?PROČITAJTEČLANAKhttps://www.facebook.com/100003620494582/posts/1675321082598559/Uskoro će godina dana da je kolumnist Braniteljskog portala Jozo Ribičić objavio na Braniteljskom portalu tekst- ispod, a taj proročki tekst je i danas aktualan kao i onda, možda i više. Ono što smo doživjeli u zadnje vrijeme je samo potvrda da se ne može sjediti na dvije stolice i da je vrijeme da branitelji izaberu svoje vodstvo, bez političkih pritisaka, već u interesu populacije koju predstavljaju.

PROČITAJTE OVAJ TEKST ISPOD-KLIKNI NA FOTO

JE LI VRIJEME ZA ĐAKIĆEVU SMJENU NAKON ZLOUPORABE INSTITUCIJE HVIDRE?

 T.H. /M.M.