SVEĆENIK JOSIP GOTOVAC OPRAO PLENKOVIĆA I SVITU NA MISI U KNINU: Pogledajte!

“Nije lijepo što se događa na proslavi današnjeg dana, mnogo je onih koji dođu i moraju ostati iza prepreka – ukinite takvu praksu!”, rekao je svećenik fra Josip Gotovac danas na misi povodom Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu, kojoj je prisustvovao cijeli državni vrh. Na te riječi prisutni su velikim pljeskom pozdravili kninskog gvardijana, dok je Andrej Plenković ostao posramljen.  

“Svake godine u Knin na proslavu današnjega dana dolazi sve manje branitelja i sve manje posjetitelja,” istaknuo je tijekom propovijedi na misi za Domovinu – kninski župnik i gvardijan, fra Josip Gotovac: “Upravo su nam branitelji omogućili da slavimo ovaj dan i želio bih da proslava Oluje bude spontano narodno veselje, bez ikakvih velikih ograda.”

“Fra Josip je nakon propovijedi dobio dugotrajni i veliki pljesak, kakav se rijetko viđa na svetim misama! Andrej Plenković nije mogao sakriti sram i slušao je svećenikove riječi pognute glave, a kad su branitelji i narod ustali na noge kako bi još jače zapljeskali hrabrom fra Josipu – drug AP je ostao sjediti u prvome redu i zadnji je ustao”, prenosi Bujica uz snimku. Pogledajte!