(VIDEO) Aleksandar Vučić je dao sramotno glupu izjavu lažući o tenku, ali ništa čudno, kad prevarant uvali prevarantu i lažovčini…

U laži su kratke noge, ali još uvijek prolaze kod naših naivnih i poslušnih političara.Dokle?...

VIDEO Aleksandar Vučić je dao dovoljno glupu izjavu koja će se dugo pamtiti, ali ništa čudno, kad prevarant uvali prevarantu i lažovčini onda to izgleda ovako…

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je, pravdajući postavljanje tenka ispred stadiona Crvene zvezde, izvalio nevjerojatnu glupost. Držeći u ruci isprintanu fotografiju na kojoj je tenk, rekao je:

– Ovo je simbol Borussije Dortmund – tenk. S oznakama koja podsjećaju na neka prošla vremena. Isto je stadion, mislim da se zove Westfalen ili tako nekako, gdje čuveni milijunaši iz Dortmunda igraju. Jeste li čuli nekad da je nekome smetao taj tenk? Niste nikada ni čuli da ga imaju, to ima samo kod nas, uvjerljivo laže neupućene Vučić, uvjerivši čak i sebe da je to tako.

Međutim, ispostavilo se da se tenk s kojim se razmahao poznati lažovčina Vučić ne nalazi ispred stadiona već u vojarni u Bavarskoj, te da je fotografija nastala tijekom dana otvorenih vrata 2014. godine…U laži su kratke noge, ali još uvijek prolaze kod naših naivnih i poslušnih političara.Dokle?

G.S.