61-godišnjak koji je pretukao mladića zbog prometa je bio vlasnik najpoznatijeg cajka kluba!

Glavni protagonist ‘bijesa u prometu‘ 7. lipnja na Jankomiru, kada je premlatio 21-godišnjeg vozača Golfa, bivši je vlasnik zagrebačkog narodnjačkog kluba Ludnica te suvlasnik niza ugostiteljskih objekata diljem zemlje, ali i osoba koja je nerijetko gostovala u crnim kronikama – Goran Obradović Pišta (61).

Policija je u subotu izvijestila da je riješila slučaj premlaćivanja i prijetnje koji se dogodio na kružnom toku prije nepunih mjesec dana, kada je 61-godišnjak, koji je vozio Audi, napao vozača Golfa zbog nesuglasica u prometu, a snimku napada su uznemireni građani ovjekovječili snimajući mobitelom.

No, dosad nije bilo poznato da je riječ o poznatom ugostitelju. Kako je napadnuti vozač ispričao policajcima, Obradović je nakon svađe prišao njegovu automobilu, izvukao ga van i počeo se derati:

– Tko te učio vozit, znaš li ti tko sam ja, j…m ti mater!

Počeo ga je tući, a kada ga je premlatio šakama i nogama, rekao mu je: ‘Samo se usudi zvati policiju, mamu ti j…m‘, nakon čega je ušao u auto te se odvezao.

Napadnuti vozač golfa zadobio je prijelom kosti maksilarnoga sinusa te nosa, pa je Obradović osumnjičen zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnji.

Nakon uhićenja Obradović je priznao da je napao i izudarao 21-godišnjaka, a jedino što je sporio je da ga je on izvukao iz vozila, već je rekao da je 21-godišnjak prvi prišao njemu.

– Imam kratko fitilj, žao mi je zbog svega što se dogodilo- rekao je istražiteljima Obradović dodavši kako se neposredno prije događaja posvađao sa suprugom u autu, te je zbog toga bio dodatno živčan.

Istražni sudac zagrebačkoga Županijskoga suda odredio je Obradoviću istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.