Aco Stanković”građanski rat” i nikom ništa…Joe Šimunić “za dom” i svi na nogama od DORH do svih institucija…Stanković mora letjeti van sa HRT!VIDEO

Aco-Joe

Kada se jedna Tv kuća, u ovom slučaju HRT ,koja živi od poreskih obveznika Republike Hrvatske, javno ogradi od skandaloznog istupa svoga novinara, onda bi se tu trebalo znati što nakon toga slijedi.

No međutim, po pitanju Ace Stankovića koji je Hrvatski obrambeni Domovinski rat javno pred brojnim auditorijem u HRT-ovoj emisiji NU2 stavio u kontekst “građanskog rata” što bi zapravo trebala bti i nacionalna izdaja Hrvatskih nacionalnih  interesa, samim pokušajem od strane ovog HRT-ovog voditelja koji je dovođenje legitimnog obrambenog Domovinskog rata u kontekst “građanskog rata”napravio nepopravljivu, povijesnu,  javnu, manipulativnu i osuđujuću medijsku prevaru, koja isključivo nanosi štetu smostalnoj i suverenoj državi Hrvatskoj, a posebice onima koji su se u obrambenom Domovinskom ratu borili protiv agresorske srbije, koje je Aco veliki pobornik i na čijoj je Tv je znao izjavljivati da je on “apolitičan” te da on “pomalo mrzi Hrvate”,tada bi isti taj Stanković letio sa bilo koje Tv osim sa HRT, koja se u svom javnom priopćenju doslovce odrekla tog voditelja.

Izrezak- glavnog dijela priopćenja HRT-iz kojeg je vidljivo sve

Stanković je svojom izjavom hladno bez iti malo empatije”deplasirao” Deklaraciju o Domovinskom ratu,sve hrvatske povijesničare kao i pravnike i odvjetnike koji su za razliku od Ace već davno zatvorili tu knjigu o legitimnosti obrambenog Domovinskog rata, kao i dokazanoj i sudski potvrđenoj Srpskoj agresiji na Hrvatsku i Hrvatski narod koji se morao braniti i na kraju se i obranio od iste.

Aco ide dalje! A Joe Šimunić?

Svojim degutantnim i neprofesionalnim nasrtajima na svoga gosta, vukovarskog dragovoljca srbina Predraga Pedju Mišića Stanković je prekršio sve mjere, novinarske kodekse kao i sve  mjere dobrog ukusa i nikom ništa. Stanković i nadalje bez ikakvog problema i nesmetano  vodi istu emisiju bez da se itko od hrvatskih institucija oglasio o vom nemilom događaju koji bi u svakoj normalnoj državi osudilo voditelja i šutnula ga nogom u gu*icu sa kojom se zalijepio za voditeljsku fotelju bez da ga itko u Hrvatskoj može odlijepiti.

S druge strane, prije nekoliko godina, nakon nogometne utakmice Hrvatske reprezentacije i trijumfom reprezentacije nad Islandom i plasmanom na Svjetsko nogometnom prvenstvu u Brazilu, naš ponajbolji igrač Joe Šimunić koji je tada, ponesen slavljem i euforijom, uzeo  mikrofon i nekoliko puta slavodobitno uzviknuo ”za dom…”, na što su mu navijači sa tribina gromoglasno, još u žaru pobjede uzvraćali “spremni”…pokrenuta je međunarodna hajka, ponajprije od strane “hrvatskih medija”koji su ga razapeli  a potom i FIFE koja ga je zbog tog uzvika suspendirala na 10 utakmica uz kaznu od 30.000 švicarskih franaka…. „ na što je Šimunić u pobjedničkom zanosu, sretan što se Hrvatska reprezentacija plasirala na svjetsko prvenstvo izjavio;Ja sam to uvijek želio napraviti. Tko će me kazniti? Nisam ništa pogrešno napravio. Ja navijam za Hrvatsku, za svoj dom i ako to nekome smeta to je njegov problem“.Šimunić je također kažnjen i na Sudu u Zagrebu. Prvobitno je kažnjen s 5.000 kuna, ali mu je Visoki sud u Zagrebu tu kaznu dodatno povećao, pa će Šimunić morati isplatiti 25.000 kuna, grmili su svi mediji.

Vrlo brzo Šimunić je postao bivši hrvatski reprezentativac! Aco i dalje vodi emisiju.

Aco Stanković se jako ogriješio o hrvatske zakone te i nadalje zbog mnogo, mnogo gorih i opasnijih, pred ogromnim auditorijem izrečenim bestijalnim lažima i dalje vodi svoju emisiju na HRT kao da se ništa nije dogodilo.Taj isti Stanković “neće odgovarati ni pred kim”, niti za izokretanje krvavih Hrvatskih povijesnih činjenica “niti će biti kažnjen od bilo kog u Hrvatskoj”.

HND odmah staje uz svog pulena!

Saša Leković i cijela svita sličnih, odmah su krenuli u kontru braneći Stankovića, kad su uvidjeli da je hrvatska javnost ostala sablažnjena izjavom voditelja i to na nacionalnoj HRT.

Elizabeta Gojan je otišla i korak dalje, pa je u svojim manirima jednako kao i Stanković, hrvatske branitelje nazvala “RULJOM”

GOJAN BRANITELJE NAZVALA RULJOM?: “HRT se odrekao Ace jer povlađuje rulji”

Društvene mreže su se užarile, a na Stankovićev pokušaj javnog izokretanja novije Hrvatske povijesti, rekacije na adresu HRT su pristizale od velikog broja Udruga hrvatskih branitelja, inicijativa, ali i velikog broja hrvatskih građana koji i danas šalju pisma svoje ogočenosti na nacionalnu Tv i i svi redom traže udaljavanje Ace Stankovića. No, sve je to uzalud.

Aco jaši dalje bez ikakvog problema! HRT nije dosljedan! Stanković je spočitavao “građanski rat”

Međutim već u nedjelju Aco je ugostio novog sugovornika, predstavnika jedne političke stranke, bez da je osjetio potrebu barem da se na neki način ispričati ili ne daj Bože pokaje za ono zbog čega se od njega ogradila i HRT koja ništa drugo nije poduzela po tom pitanju. Ograđivanje HRT od Stankovića javno je protumačeno kao dimna zavjesa za medijski nepismen Hrvatski narod”, kako to voli reći predsjednik HND Saša Leković.

Premijer RH Plenković, ministar MUP Božinović, ministar i MORH Damir Krstičević u zadnje vrijeme često spominju “HIBRIDNO RATOVANJE”, koje jest sustavno upereno protiv Hrvatske i nacionalnih interesa što bi trebalo biti signal mnogima u Hrvatskoj a posebice šefovima na HRT da ništa hibridnije u zadnje vrijeme nije javno i potpuno lažno izrečeno kao što je to uradio Aleksandar Stanković i to upravo na Hrvatskoj nacionalnoj televiziji u udarnom terminu pred, kako tvrdi predsjednik HND Saša Leković, “medijski nepismenim hrvatskim narodom”.

Hoće li Hrvatske institucije i sigurnosne agencije reagirati?

Na potezu je Vlada RH i njene institucije, Ured predsjednice RH, kao i sigurnosne agencije, da  spriječe barem unutarnji medijski hibridni rat podrivanja i javnog manipuliranja Hrvatskom povijesti, posebice novijom, upravo plasirane sa ekrana nacionalne Tv kuće HRT-e.

Uredio / M.M.Viribus unitis

Braniteljski portal