Australski Hrvati ogorčeni na cenzuru filma Jakova Sedlara i uskraćivanja viza-pogledajte što su poručili u svom pismu…

Nema te UDBe ni tih Pupovaca da zavežu usta onima što su poput svojih otaca i djedova bili i ostali do groba - SPREMNI ZA DOM!...

Australski Hrvati ogorčeni na provokacije i uskraćivanja viza Bujancu i Sedlaru, poslali su  pismo kojim se žele obratiti hrvatskoj javnosti-pismo u izvornom obliku u nastavku…

Dragi hrvatski prijatelji, unatoč uskraćenoj vizi našim domoljubima, redatelju g. Jakovu Sedlaru i voditelju Bujice, g. Velimiru Bujancu, Hrvati Brisbane su danas (bez spomenutih gostiju) imali posebnu čast i sreću – vidjeti veličanstveni film HRVATI I AUSTRALIJA, a također i poslušati nezaboravni govor Bujaneca, koji ne strahuje od onih što skupa s Pupovcem pušu u istu tikvu i kroje sudbinu našemu narodu, želeći da Bujicu i Velimira proguta mrak.

Srce Bujančevo i Sedlarovo kuca silovito sa srcima iskrenih Hrvata, koji su svjesni da je za pobjedu i svaki budući Hrvatski veliki blagdan potrebna sloga naroda, kako u Domovini, tako i u dijaspori.

Velimiru Bujancu i Jakovu Sedlaru na dan putovanja poništena viza za Australiju…

Hvala hrabromu sinu, kao i g. Sedlaru čiji je film ‘HRVATI I AUSTRALIJA’ jasno dokazao zašto su naši predci i njihova djeca unatoč prekrasnoj Zemlji Hrvatskoj, a zbog ugnjetavanja od strane zlotvora i sile krvnika Tita, morali ostaviti rodni kraj i potražiti slobodu i bolji život, čak na Petomu kontinentu.

Predivan je osjećaj i ponos, znati, da su ti hrvatski ljudi svojim poštenjem, čestitošću, domoljubljem, radinošću, bogatom kulturom i vjerskim obilježjem obogatili zemlju Australiju kao malo koji drugi narod i, do danas ostali vjerni Rodu i Bogu.

Neka je veliko, srdačno hvala gospođi Anđi Luburić, (Angie Luburić) voditeljici hrvatskoga radio programa u Brisbane, za veliku žrtvu i dobro organizirani skup, koji će, nakon Sedlarova filma i Bujančeva govora, svakoga pravog domoljuba potaknuti da kaže glasno i jasno: JOŠ NAS IMA – IMA NAS HRVATA! (Nema te UDBe ni tih Pupovaca da zavežu usta onima što su poput svojih otaca i djedova bili i ostali do groba – SPREMNI ZA DOM!

Moram ovdje reći da je Anđi Luburić (Angie Luburić) blokiran Facebook profil na mjesec dana, i postavljam pitanje , zašto:Jugoši marno obavljaju svoj zadatak, ali – ima nas Hrvata još dosta!

Za Hrvatice i Hrvate u Australiji piše-

-Marija Dubravac-Brisbane-Australija

* Mišljenja i komentari izneseni u kolumnama i tekstovima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala*


Vezane vijesti;

Comments are closed.