AUSTRALSKI HRVATI POSLALI BRANITELJSKOM PORTALU POTPORU: MI AUSTRALSKI HRVATI SMO PROTIV ISTAMBUKSKE KONVENCIJE KOJA JE ZLOBNA I ŠTETNA!

Svi Hrvati iz Australije protiv Istambulske konvencije...

POTPORA AUSTRALSKIH HRVATA PROTIV ISTAMBULSKE KONVENCIJE

Potporu koju je iskomunicirao Braniteljski portal sa Hrvatima u Australiji objavljujemo u cijelosti.

Ujedno zahvaljujemo svim našim Hrvatima u Australiji što brižno prate sva događanja u Hrvatskoj. Zahvaljujemo se i na tom što su dali svoju potporu i “Inicijativi protiv Istambulske konvencije” kao i prosvjednicima u Splitu koji će svojim prosvjedom još jednom pokazati da ova sotonska IK nikako ne spada u hrvatske tradicije već isključivo služi sotonistima da izazivaju kaos u jednoj katoličkoj državi kao što je Hrvatska.

Ne želimo komentirati sve one koji će dignuti svoju ruku u saboru za ovaj zlobni dokument, samo kako bi sačuvali svoje fotelje koje im je omogućio hrvatski narod svojim glasovima , a isti taj hrvatski narod već drugi put kao i HBK javno ukazuju i prosvjedima poručuju istim tim političkim poslušnicima,koliko je ovaj dokument IK štetan i zloban. No izgleda da su njima milije njihove fotelje nego savjest i hrvatske vrednote. Ali to njima na dušu, kao što su im i hrvatski biskupi poručili u svom javnom priopćenju.

Svi su Australski Hrvati protiv zlokobne IK…

Potpora prosvjedu Australskih Hrvata u prilogu.

Document (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Braniteljski portal

Comments are closed.