Bernardić: Todorićeve optužbe na račun Vlade potvrda su važnosti istražnog povjerenstva…

Smatra kako danas više nitko ne može biti protiv saborskog povjerenstva za utvrđivanje istine o Agrokoru jer, ističe, radi se o kompaniji čiji problemi potencijalno mogu ugroziti sudbine desetaka tisuća građana Hrvatske...

Hrvatska javnost zaslužuje znati istinu. Zašto Vlada već pet mjeseci skriva informacije o pravom stanju u Agrokoru? Zašto je Todorić o ovome progovorio tek sada?

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ocijenio je u subotu kako su teške optužbe koje je Ivica Todorić iznio na račun Vlade još jedna potvrda važnosti saborskog istražnog povjerenstva o Agrokoru.

“Ivica Todorić iznio je ozbiljne i zastrašujuće optužbe na račun Vlade, od toga da je ucijenjen do toga da Vlada Republike Hrvatske pomaže strvinarskom fondu Knighthead i da iza tog fonda direktno stoje (Ante) Ramljak i (Martina) Dalić. Ovo je samo dokaz da je situacija u Agrokoru puno teža i mutnija od onog što je već poznato u javnosti”, napisao je Bernardić na svom facebook profilu.

Smatra kako danas više nitko ne može biti protiv saborskog povjerenstva za utvrđivanje istine o Agrokoru jer, ističe, radi se o kompaniji čiji problemi potencijalno mogu ugroziti sudbine desetaka tisuća građana Hrvatske.

“Hrvatska javnost zaslužuje znati istinu. Zašto Vlada već pet mjeseci skriva informacije o pravom stanju u Agrokoru?  Zašto je Todorić o ovome progovorio tek sada? Ovo je još jedna potvrda važnosti istražnog povjerenstva”, stoji u Bernardićevoj objavi.

G.S.