Bez gostujućih navijača na utakmicama Hrvatske i Grčke

"Uzimajući u obzir sve faktore rizika i procjene sigurnosti, zajednička odluka dvaju nacionalnih saveza je da neće biti otvorene tribine za gostujuće navijače odnosno da neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače", objavio je HNS...

Na sastanku rukovodstava HFF-a i HNS-a prisutvovali su i predstavnici policije, jer su utakmice između Hrvatske i Grčke, u Zagrebu 9. studenoga i Pireju 12. studenoga, proglašene utakmicama visokog rizika.

Rukovodstva Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i Grčkog nogometnog saveza (HFF) na sastanku održanom u četvrtak u Ateni dogovorili su kako neće biti organizirane tribine za gostujuće navijače za utakmice dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, objavio je HNS.

Na sastanku rukovodstava HFF-a i HNS-a prisutvovali su i predstavnici policije, jer su utakmice između Hrvatske i Grčke, u Zagrebu 9. studenoga i Pireju 12. studenoga, proglašene utakmicama visokog rizika.

“Uzimajući u obzir sve faktore rizika i procjene sigurnosti, zajednička odluka dvaju nacionalnih saveza je da neće biti otvorene tribine za gostujuće navijače odnosno da neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače”, objavio je HNS.

Iz HNS-a dodaju kako su o navedenom sporazumu informirani FIFA, UEFA i druga nadležna tijela.H

D.J.