BIKER Milijan Brkić i sin pali s motora u Šestinama…

Milijan Brkić je početkom ove godine postao vlasnik Harleyja- Davidsona vrijednog 230 tisuća kuna...

Milijan Brkić i njegov sin su u petak navečer pali s motora u ulici Dedići u Šestinama koja se nalazi u elitnom dijelu Zagreba. U Šestinama se nalazi dosta policije, a potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednik HDZ-a Brkić i njegov sin navodno nisu ozlijeđeni…

Dok njegova stranačka kolegica Gabrijela Žalac muku muči s Mercedesom, zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić počastio se primjerkom motocikla kultne marke Harley-Davidson. Brkić je novog ljubimca na dva kotača odmah unio i u imovinsku karticu.

Milijan Brkić je početkom ove godine postao vlasnik Harleyja- Davidsona vrijednog 230 tisuća kuna. Tako je 8. ožujka motocikl proizveden 2018. unio u imovinsku karticu te naznačio kako ga je kupio zaduženjem kod banke i iz drugih izvora dohotka.

Kako bi namaknuo novac za motocikl, Brkić je prošle godine dignuo kredit na iznos od 150 tisuća kuna, s mjesečnom otplatom od 1600 kuna uz kamatu od 5,15 posto.

Brkiću kao potpredsjednik Hrvatskog sabora mjesečno zarađuje više od 22 tisuće kuna. Uz to, od drugih primitaka godišnje uprihodi još 18 tisuća kuna, a na alimentaciju i rate kredita mjesečno odvaja gotovo 14 tisuća kuna.

D.K.