BIVŠI MINISTAR KUŠČEVIĆ NE VIDI RAZLOG ZAŠTO BI GA USKOK I DORH KONTAKTIRALI Jesam li pao s konja na magarca? Procijenite sami’

Dodao je i kako mjesta u Saboru i Skupštini ne smatra nikakvim nagradama...

Lovro Kuščević, nedavno smijenjeni ministar u Vladi Andreja Plenkovića i te kako je još pod lupom javnosti koja želi sve ono za što ovaj bivši ministar tvrdi da su “fabricirane novinarske laži”-istjerati na čistac. Jedan dio afera u kojima se našao ovaj sad već bivši ministar, nastavlja raditi kao da ništa nije ni bilo, u Hrvatskom Saboru, Županijskoj Skupštini SDŽ i Općini- odakle su sve te afere i započele…Smjena mu po svemu sudeći nekako više pada kao “nagrada” a ne kao kazna…

Bivši ministar uprave Lovro Kuščević u utorak je poručio kako ne vidi zašto bi ga Uskok i DORH kontaktirali radi izvida oko afera koje mu se stavljaju na teret, jer ih smatra “fabriciranima i lažnima”.

“Temeljem “fabriciranih afera” ne vidim zašto bi me kontaktirali”, izjavio je Kuščević uoči sjednice Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, u koju se kao vijećnik vraća nakon što je “podnio ostavku” na ministarsku dužnost.

Novinari su ga pitali smatra li aktiviranje zastupničkog mandata u Saboru te vijećnički u Županijskoj skupštini svojevrsnom nagradom s obzirom na brojne afere koje ga opterećuju, na što je ponovio kako iza sebe nema nikakvih afera.

“To su fabricirane afere koje se povlače već deset godina i rezultiraju samo lažnim novinskim napisima”, poručio je.

Dodao je i kako mjesta u Saboru i Skupštini ne smatra nikakvim nagradama.

“Bio sam županijski vijećnik, nastavit ću s istim žarom raditi za Splitsku-dalmatinsku županiju i “moj otok Brač”, a u Saboru za cijelu Republiku Hrvatsku i, naravno, podržavati Vladu RH u svim dobrim projektima, odnosno župana Blaženika Bobana u svim njegovim dobrim projektima”, rekao je Kuščević.

Na pitanje smatra li da je “spao s konja na magarca” novinarima je poručio: “Procijenite sami”.

D.K.