Nedjelja, 23. lipnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Božja je prva bit će i zadnja!… A što dan poslije Istambulske konvencije Vi koje je „narod izabrao“ a plivate kao plod ljubavi đavoljeg bala…

Svakodnevno nas bombardiraju IK( Istambulska konvencija), a iza brda se valjaju i nemilosrdno zatiru svaki trag ljudskog, dostojanstvenog, … i Božjeg stvaranja i stvorenja – ovršni zakon, pravosuđe bez pravosuđa, laži, obmane, kriminal, pljačka, iseljavanje, mortalitet, nemoral, cijene, rad ispod svakog dostojanstva, …slučajno? NIŠTA NIJE SLUČAJNO!

IK, magla bolesnog uma iza koje se kotrlja sve ovo prethodno što slijepac vidi, a „moralni“ političari nas uvjeravaju da narod “nije svjestan kako nam dobro ide”?

1 – Vlada jednoglasno digla ruku, žene Katarine Zrinski jednoglasno, mladež HDZ jednoglasni, pršte poruke ogranaka jednoglasno, a tzv demokršćani ni glasa ni glasnika, …. ZA konvenciju, a kažu neka svi glasaju po savjesti tko je tu lud, jednoumlje!

2 – A onda Papa, biskupi, narod „šačica jada, 5000 kaže ministar policije“ na prosvjedu, puk koji nije bio u mogućnosti reći svoj stav, …Protiv!

3 – O onima što im Bog ništa ne znači barem javno dok ne dođu na samrtnu postelju neću ni govoriti. Poruka živili ste kao beštije, pa i idite kao beštije! NEĆETE OSTATI!

Pitanje svih pitanja kako iz prve dvije točke razaznati tko pripada ovim trećima? JEDNOSTAVNO ?

 Šuška se o REFERENDUMU !

Ukoliko dođe do glasovanja, a prije ne dođe do neke „pobune“ u „demokršćanskom“ svjetonazoru tipa smjene vođa zavjere, miševi koji šute „ponovno“ će kolo voditi!

Izglasavanje u saboru, pitanje svih pitanja?!

 Savjest – čudna kombinacija?!

Najvjerojatnije da neki HDZ i koalicijski partneri neće dignuti ruku, a glasovi će biti nadomješteni glasom iz točke tri, savjest „0“ bodova, gospodo vi koji govorite o savjesti budite iskreni, fotelja Vam paše, služite đavlu!

Osvrt na komentar Prof. Gorana Dodiga u Glasu koncila od 27.3.2018.

Profesore vaš komentar o IK, glasovanju, tužno i žalosno „ predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke govori o legitimnosti, savjesno demokratskom glasovanju, a dan poslije podržava đavolju zamisao na način to su oni izglasali, a mi dalje sjedimo i uzimamo pinku za neke druge žali bože zakone jer uhljebništvo se ne riskira. Budite već jednom konkretni, budite uz narod i ne služite kao moneta za potkusurivanje!

Što dan poslije?

Hoće li ti koji glasuju ili pak oni koji mudro ne dođu na „glasovanje“, po savjesti HDZ i koalicijski pojedinci dizati ruke za potporu vladi i novim zakonima, HOĆE!

Dan poslije, licemjeri nas uvjeravaju kako su oni po savjesti glasali, nisu digli ruku, a što su ih nadomjestili ovi treći to je njihov zakon, a mi ćemo i dalje raditi i podržavati, KOGA? utjelovitelja, predvodnika čopora đavoljeg slugana! Gospodo vi niste iz naroda niti ste od naroda, prodali ste se đavlu i pljujete one koji su ovu zemlju krvlju natopili da bi je sačuvali za svoje unuke i praunuke,..!

Vi koje je „narod izabrao“ plivate kao plod ljubavi đavoljeg bala!

Izbor: Birate BOGA! A ako birate đavla! BIT ĆE TE IZRODI JEDINE NAM BOGOM DANE HRVATSKE ZA VIJEKE VJEKOVA – vi i vaši potomci! AMEN!

Božja je prva, bit će i zadnja!

R.Fran


Slične teme;

Prof. emeritus Matko Marušić: HOĆE LI PLENKOVIĆ PASTI ZBOG ISTAMBULSKE KONVENCIJE?…

Najnovije

Dramatična poruka s Jazovke odaslana ekipi u Sisku: ‘Nije li shizofreno ono što se događa?’

Foto:Screenshot   Hrvatski obredni zdrug Jazovka i ove godine organizirao je hodočašće na Jazovku. Misu je predvodio sisački biskup Vlado Košić. "Nalazimo se kao poštovatelji žrtava koji...

Ćipe i Kukavica: Treba zabraniti četničku kokardu i jugoslavensku petokraku, a HOS pustiti na miru

Foto:Domovinski pokret   Zastupnici Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić i Ivica Kukavica održali su konferenciju za medije na temu muškarca iz Splita kojem je zbog istaknute zastave...

Biblijska poruka 22.6.2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Bog ili novac

Foto:Radiopostaja Mir Međugorje   Mt 6,24-34 Reče Isus svojim učenicima: »Nitko ne može služiti dvojici gospodara. Ili će jednoga mrziti, a drugoga ljubiti; ili će uz jednoga...

Desno je OK, ali koliko udesno?!

Foto:Katolički tjednik   Možda je pretjerano kazati kako rezultate aktualnih europskih izbora, ali i ozračje nakon njih, najbolje ilustrira to što je, primjerice, u Austriji uvjerljivu...

Izglasano sporno izvješće pravobraniteljice za ravnopravnost spolova; pogledajte kako je tko glasao

Foto:Wikipedia   Sabor je u petak većinom glasova prihvatio Izvješće pravobraniteljice za ravnopravnost spolova za 2022. godinu. U izvješću, osim tema nasilja nad ženama unutar obitelji, nejednakih...