BRANITELJI NA NOGAMA: Spomen-ploča sa ‘Za dom spremni’ postavljena je legalno!

”Vijećnici Jasenovca su je odobrili, a grb je legalno registriran i za Vlade Ivice Račana i to nikada nikome nije bio problem”...

”Vijećnici Jasenovca su je odobrili, a grb je legalno registriran i za Vlade Ivice Račana i to nikada nikome nije bio problem” naveo je Friščić

Ukoliko im Vlada pokuša zabraniti ”Za dom spremni” u grbu Savez udruga dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga najavio je tužbe i pravnu bitku.

Dopredsjednik Saveza udruga  dragovoljaca HOS-a i predsjednik  HOS-a Zagreb koja je i postavila ploču u Jasenovcu Ivan Friščić rekao je kako se branitelji protive skidanju ploče palim braniteljima HOS-a u Jasenovcu jer je ona legalno postavljena.

”Vijećnici Jasenovca su je odobrili, a grb je legalno registriran i za Vlade Ivice Račana i to nikada nikome nije bio problem” naveo je Friščić.

Danas u podne u Osijeku HOS-ovci se obraćaju javnosti povodom medijskih spekulacija kako će se zabraniti pozdrav “Za dom spremni”,  a ploča u Jasenovcu maknuta. Potporu će im dati i  Savez 100-postotnih ratnih invalida, kao i još braniteljskih udruga.

D.K

Comments are closed.