BRAVO MAJSTORE! Jedan detalj svima zapeo za oko: Modrić ponovo oduševio svijet!…VIDEO…

Modrić je na kraju i izabran za igrača utakmice i sve nas je oduševio svojom borbom i sjajnim potezima. No, jedan detalj se ističe...

foto-Reuters/ Modrić je na kraju i izabran za igrača utakmice i sve nas je oduševio svojom borbom i sjajnim potezima. No, jedan detalj se ističe...

No, svjetski mediji i navijači iz cijeloga svijeta ipak izdvajaju jednu osobu – Luku Modrića. Hvale hrvatskog kapetana na sve strane, što je Luka definitivno i zaslužio.

Teško je izdvojiti jednog junaka ove pobjede jer su to zapravo svi oni koji su u Rusiji, od igrača preko Dalića pa sve do stožera. Momci koji su zaigrali dali su sve od sebe, a oni koji su gledali su im davali bezrezervnu podršku.

Modrić je na kraju i izabran za igrača utakmice i sve je oduševio svojom borbom i sjajnim potezima. No, jedan detalj mnogi su izdvojili, a to je situacija iz drugog produžetka kada je ionako već umorni Modrić trčao na skroz drugu stranu da stigne jednu loptu kod korner-zastavice i spriječi da ona ode u gol-aut.

“Možemo li zastati na trenutak i izraziti divljenje Modriću koji je u 107. minuti jurio za loptom kao da mu život ovisi o tome?”, upitao se jedan od komentatora. Naravno, nije bio jedini, mnogi se dive tom Lukinom potezu zbog kojeg je naš kapetan zaslužio naklon do poda.

Foto Reuters-Dalić-Modrić

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Rusiju nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva. Naši su tako izbacili domaćina Rusiju a sljedeći protivnik bit će im Engleska koja je pobijedila Švedsku s 2:0.

twitter

D.J.

Comments are closed.