BRAVO TORCIDA! U Vukovaru – navijači Hajduka u miru i tišini položili vijenac i zapalili svijeće za Vukovarske žrtve!…FOTO…

Torcidaše su danas dočekali predsjednik Društva prijatelja Hajduka-Vukovar, Bruno Sekereš- predsjednik i Predrag Pedja- Mišić-tajnik. Za Braniteljski portal poručili su i odaslali svoju krilaticu "Bog, Domovina i Hajduk"- iznad svega....

Nekoliko stotina Torcide poklonilo se danas žrtvi Vukovara.-/Foto-Braniteljski portal

Iz krvi i bola niknut će cvijeće, Torcida nikad zaboravit ne će Vukovar!

Prostorija vukovarske Torcide nalazi se u Županijskoj ulici u Vukovaru,gdje su se danas okupili torcidaši iz svih krajeva Hrvatske.

U suradnji HNK Hajduk i Društva prijatelja Hajduka Vukovar, svake godine se organiziraju dočeci navijačkih skupina Hajduka iz cijele Hrvatske, pa je tako i ove godine.

Torcidaše su danas dočekali predsjednik Društva  prijatelja Hajduka-Vukovar, Bruno Sekereš- predsjednik i Predrag Pedja- Mišić-tajnik. Za Braniteljski portal poručili su i odaslali svoju krilaticu “Bog, Domovina i Hajduk”- iznad svega.

TORCIDA ODAJE POČAST ŽRTVAMA VUKOVARA KOD BIJELOG KRIŽA-/Foto Torcida

Nakon što su se svi okupili u Društvu prijatelja Hajduka Vukovar, krenuli su mirno i dostojanstveno na spomen križ “Bijeli križ” na ušću Dunava i Vuke u Vukovaru gdje su uz molitvu za sve žtve položoli vijenc i zapalili svijeće.

Sve je danas kao i uvijek kad dolazimo u Vukovar prošlo u miru, tišini i dostojanstvu uz odavanje dužnog pijeteta svim Vukovarskim žrvama, rekao nam je veliki fan Hajduka i vukovarski branitelj, Predrag Peđa Mišić, koji je zajedno sa vukovarskim prijateljima Hajduka dočekao Torcidu.

Veliki je broj mladih ljudi danas došlo u Vukovar pokloniti se žrtvama na Bijeli vukovarski križ.

Upravo je to ono što nas starije koji smo prošli pakao Vukovara i hrvatskih bojišta, na poseban način veseli. Mladi su naša budućnost.

Nakon što su položili vijenac navijači Hajduka mirno su se zaputili na nogometni susret Hajduka i Osijeka u Gradski vrt NK Osijek.

Inače je Torcida poznata po oslikavanju grafita, posebice u Vukovarskoj ulici u Splitu na kojima su oslikani svi heroji Vukovara i mnogi drugi heroji Domovinskog rata.

Torcidaše su danas dočekali predsjednik Društva  prijatelja Hajduka-Vukovar, Bruno Sekereš- predsjednik i Predrag Pedja- Mišić-tajnik. Za Braniteljski portal poručili su i odaslali svoju krilaticu “Bog, Domovina i Hajduk”- iznad svega.

A što drugo reći već BRAVO TORCIDA!

T.Horvat

Comments are closed.