BULJ: Plenkovićeva Vlada SDSS-a, HNS-a i HDZ-a je svjetski fenomen…Dok u Kninu dio koalicije slavi Dan pobjede nad četnicima, u isto vrijeme drugi dio kolicije SDSS-ov Milorad Pupovac je na četničkom derneku u Srbiji…

Dok u Kninu dio koalicije slavi Dan pobjede nad četnicima, u isto vrijeme drugi dio kolicije SDSS-ov Milorad Pupovac je na četničkom derneku u Srbiji gdje četnik Vučić Hrvatsku uspoređuje sa Hitlerovom nacističkom Njemačkom...

Boji li se Plenković usprotiviti SDSS-u i Pupovcu?

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj na svom facebook profilu osvrnuo se na neprirodnu koaliciju, posebice na onu sa SDSS-om u kojoj je glavni gazda Milorad Pupovac koji je za najveći hrvatski blagdan, Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosi i Dan svih hrvatskih branitelja, među kojima je bio ogroman broj hrvatskih branitelja pravoslavne vjeroispovijesti koji su branili svoju Hrvatsku domovinu od velikosrpske i jugokomunističke JNA agresorske horde, zbrisao u Srbiju. Milorad Pupovac očito je, ne poštuje niti jedan od ova tri pobrojana Dana nacionalnog Hrvatskog slavlja, što se zasigurno žestoko kosi sa Hrvatskim Ustavom.

Isti taj Milorad Pupovac je zbrisao u Srbiju pod skute Vučiću i popu Irineju, umjesto da bude u Hrvatskoj te zajedno sa državnim vrhom kao koalicijski partner u vlasti i svim saborskim zastupnicima, među kojima je i on sam, proslavi najveći Hrvatski blagdan u Hrvatskoj.

Isti taj Pupovac slušao je kako onaj(Vučić) koji je sudjelovao zajedno sa ratnim zločincem Šešeljem u agresiji na Hrvatsku i BiH, šalje otrovne huškačke strelice na Hrvatsku i hrvatski narod.

Bilo bi napokon vrijeme i politički zrelo da Predsjednik Vlade RH, predsjednica, Grabar Kitarović i predsjednik Hrvatskog Sabora istom tom Pupovcu javno odbruse i kažu što mu slijedi nepoštivanjem hrvatskog Ustava, a ne preko svojih satelita mu šalju nekakve light porukice koje više nalikuju na pravdanje nego na ozbiljan politički dijalog i upozorbu. Neozbiljno, neodgovorno i degutantno da degutantnije ne može biti! Boji li se Plenković usprotiviti SDSS-u i Pupovcu?

Zaista, Plenkovićeva Vlada SDSS-a, HNS-a i HDZ-a je svjetski fenomen.

Dok u Kninu dio koalicije slavi Dan pobjede nad četnicima, u isto vrijeme drugi dio kolicije SDSS-ov Milorad Pupovac je na četničkom derneku u Srbiji gdje četnik Vučić Hrvatsku uspoređuje sa Hitlerovom nacističkom Njemačkom.

Pa sad Vi kažite, gdje to ima?

M.M./Viribus Unitis

 

Comments are closed.