ČAK MU I U BANJA LUCI ZABRANILI KONCERT ZBOG PRIMITIVIZMA, A U HRVATSKOJ TUČE PUBLIKU TENISICOM I ONI TRAŽE JOŠ!

Kontroverzni srpski glazbenik Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je nastupio u poznatom klubu u Opatiji. U prepunom klubu mladih, očekivano, nije prošlo bez incidenta.

@fiuman.hr #opatija #desingerica ♬ original sound – Fiuman.hr

Naime, Desingerica je od ranije poznat po bizarnom iživljavanju nad svojom publikom, koja njegove poteze čak i potiče.

Tako je Desingerica uspio u Opatiji nalupati hrvatsku mladež tenisicom po glavama, što su oni zdušno poticali. Od ranije je poznat po sličnim bizarnim istupima pa čak i pljuvanju vlastite publike.

Inače, njegov posljednji hit Ccokolada je prema YouTube trendingu najslušanija pjesama u Hrvatskoj, a treba podsjetiti i da je riječ o osobi koja je u svijetu glazbene industrije poznata tek godinu dana.

Zbog svega viđenog, prema potrtalu fiuman.hr, u jednoj se opatijskoj Facebook grupi povela rasprava o ‘zabrani turbo folka u Opatiji‘. Riječani i Opatijci su bez ustručavanja izrazili nezadovoljstvo gostovanjem kontroverznog srpskog glazbenika.

Inače,, sredinom kolovoza 2023. godine, gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, zabranio je Desingerici nastup zbog navodne promocije pogrješnih vrijednosti, a istaknuo je kako je “zabranio primitivizam, a ne umjetnost”.