ČESTITKA BRANITELJSKOG PORTALA: NA DOBRO VAM DOŠAO BOŽIĆ I SVETO POROĐENJE ISUSOVO! Očuvajmo našu Hrvatsku tradiciju Božića kroz čvrstu vjeru u Krista!

„I porodi sina svoga, prvorođenca, povi ga i položi u jasle jer za njih nije bilo mjesta u svratištu.“ (Lk. 2, 7)...

NA DOBRO VAM DOŠAO BOŽIĆ I SVETO POROĐENJE ISUSOVO

„I porodi sina svoga, prvorođenca, povi ga i položi u jasle jer za njih nije bilo mjesta u svratištu.“ (Lk. 2, 7)

U skromnosti Isusovog rođenja u štalici, na slamici, naučimo biti ponizni i zahvalni za sve radosti koje za života imamo. Podijelimo svoju dobrotu s bližnjima i okrenimo se zajedništvu kršćanskog duha. Na nama je da živimo po uputama Krista i jedni drugima budemo utočiše, mir i ljubav.

Slijedimo naš kršćanski nauk šireći istinu, pravednost, dobrotu i ljubav.

Naše božićno slavlje ne smije biti sjaj i blještavilo trgova i ulica, nego radost iščekivanja Spasitelja u našim srcima i pomaganje bližnjima i potrebitima. Tu radost podijelimo sa svojim obiteljima, prijateljima i bližnjima. Susret čovjeka s Bogom dočekajmo u miru zahvaljujući Njemu za život koji imamo.

Očuvajmo našu Hrvatsku tradiciju Božića kroz čvrstu vjeru u Krista, kroz brigu za naše obitelji, za naše bližnje i potrebite kroz hrabrost i spremnost za našu Domovinu, i zato budimo nepokolebljivi i ustrajni u svojoj katoličkoj vjeri i ljubavi prema svojoj Domovini…

-Budimo u zajedništvu i ljubavi kao i velikoj vjeri zajedno sa našim športašima koji cijelim svijetom pronose prelijepe pobjedničke priče o Hrvatskoj uz iskazivanje velike ljubavi prema našoj Domovini šireći tako našu katoličku vjeru uz pobjednički dar koji im je Gospodin podario.

Hrvatski branitelji su temelj Hrvatske!

-Svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima, djeci poginulih hrvatskih branitelja, udovicama poginulih hrvatskih branitelja, roditeljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. Čestitke svim našim Herojima i onima koji se nalaze u bolnicama i svima koji su dijelom medicinskog osoblja koje nesebično daje sve od sebe da hrvatskim braniteljima boravke u raznim bolnicama, toplicama osiguraju što sigurniji, topliji i kvalitetniji boravak i oporavak, a sve u skladu sa svojim mogućnostima.

-Nikako ne smijemo zaboraviti djecu koja se liječe na onkološkim odjelima i na ostalim odjelima te im upućujemo od srca ovu čestitku da nam budu što zdraviji i što prije zdravi napuste bolnice i radosno žive svoje djetinjstvo sa svojim obiteljima.

-Ne smijemo zaboraviti ni naše starije i nemoćne majke, očeve, bake, djedove, i roditelje koji se nalaze u Domovima za starije, a nažalost mnogi od njih i u bolnicama i palijatrijama. Svima njima želimo ozdravljenje i sretan Božić.

-Političari napokon moraju shvatiti da su izabrani od svog naroda kojemu moraju biti servis u pravom smislu te riječi i narodu podnositi račune!

-Našim političarima koji se “jako loše snalaze” u novonastalim situacijama, obavijeni zlom, tamom, korupcijom, nepotizmom, želimo da im Bog prosvijetli njihov duh i pamet , da im napokon otvori istinske vidike da shvate da oni nisu nedodirljivi, već da su posve mali i da podliježu svim slabostima kojima su odavno podlegli mnogi, ovi današnji i mnogi prije njih, a to je nezakonito stjecanje imovine, novca, materijalnog , koristeći svoje prividne i prolazne moći i ne obraćajući pozornost na Gospodina i narod koji ih gleda.

-Bože prosvijetli im pamet i ne daj da njima zavlada sotona i materijalizam!

-Uradi od njih bolje ljude i državnike koji se iskreno bore za svoju državu i svoj narod, za svoje tradicionalne i povijesne vrednote. Ne dozvoli Bože da upravo oni budu ta moralna razvalina koja je mladu, samostalnu i demokratsku Hrvatsku državu dovela pred zid koji je postao previsok da bi ga se olako preskočilo. Bože, ne dozvoli onima koji danas podrivaju čvrste temelje građene na krvi hrvatskih sinova i kćeri u obrani svoje Domovine, koje su udarili hrvatski branitelji svojom ogromnom žrtvom u obrani od srpskih zlih agresora, da zazivaju demone prošlosti koji su uništavali hrvatsko biće i htjeli bi to raditi i dalje. Daj im snage i mudrosti Gospodine, da napokon progledaju svojim očima a ne tuđim, da ne budu ravnodušni ni duhovno slijepi, da shvate da povratka u neka užasavajuća i prošla totalitarna vremena više nema, u vremena u kojima je vladalo strah, u kojima se sustavno vršilo ubijanje i istrjebljenje Hrvata te da i oni to napokon moraju shvatiti i ustrajno raditi u interesu svoje Hrvatske, a ne sve to ravnodušno promatrati kao da se ne radi o narodu kojega oni predstavljaju, o Hrvatima. Prosvijetli im pamet i duhovno ih okrijepi Gospodine i ne daj da pokleknu pred novim velikim izazovima sotone i čudnog globalizma koji čekaju Hrvatsku i hrvatski narod, daj im snage i mudrosti Gospodine da ih ne zavedu sile zla i tame, koje su se uvukle i u neke naše važne institucije!…Hrvatski je narod kroz stoljeća i previše žrtve dao i propatio , da bi sad, kad smo napokon stvorili u krvavom ratu protiv agresorske i osvajačke Srbije našu Hrvatsku, našu Domovinu tek tako rasprodali i predali je u ruke globalistima i ponovo naš narod stavili u okove raznih vanjskih i unutrašnjih izdajnika i oligarha, bankarskih i svih ostalih kriminalnih lobija koji su se jako brzo uvukli u našu jedinu Domovinu…Hrvatski je narod predziđe kršćanstva a to mnogima jako smeta, ali hrvatski je narod čvrst i stamen kao stijena i znat će odoljeti i ovim nasrtajima, jer je mnogo hrvatske krvi proliveno za našu jedinu i vječnu Hrvatsku da bi mi sad kao narod olako nekima dozvolili da nas ponovo rastaču i dovode do ravnodušnosti, a poslije do očaja…To se više nikada ne smije i neće dogoditi!… Oče naš, ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla!…

-Svi oni moraju jednom zauvijek upamtiti ovo:… Znajte, kada ne branimo svoja ustavom zagarantirana prava, dostojanstvo je izgubljeno… O dostojanstvu se ne pregovara i tu nema povratka!

Skromnost i poniznost je odlika velikih ljudi.
Zato budimo onakvi kakvim nas vjera uči jer samo tako možemo ostati veliki.

 

-Sretan i Radostan Božić svima Vama!

Čestit i blagoslovljen Božić Hrvaticama i Hrvatima u domovini i diljem svijeta i svima koji slave Isusovo rođenje…

Sretan Božić žele vam svi oni koji nesebično sebedarjem doprinose radu i djelovanju potpuno neovisnog Braniteljskog portala.

Braniteljski portal