ČUDI SE- VRDOLJAK O AFERI HOTMAIL: ‘Zar građani žele izbore zbog dva maila?’…VIDEO…

Dodao je da je komunikacija Hotmailom bila neuobičajena i da se takva komunikacija ‘teško može pohvaliti’...

VRDOLJAK SE ČUDOM ČUDI

U nedjelju je predsjedniik HNS-a Ivan Vrdoljak u studiju N1 televizije komentirao aferu Hotmail u kojoj Vrdoljak kaže da on ne bi tražio od savjetnika da vrate novac, kao što je to učinio premijer Andrej Plenković.

“Ja ne bih tražio da vrate novac, “puno je neistina” u kontekstu iznosa koji su se pojavljivali. Atmosfera je takva da je u igri 500 milijuna kuna javnog novca. Prvo, to nisu novci iz proračuna, nego iz sustava Agrokora. Drugo, od tih 500 miljuna kuna, hrvatska komponenta je na razini 4 milijuna kuna. Vjerovnici su rekli da nemaju problem, to su njihovi novci”, rekao je.

Dodao je da je komunikacija Hotmailom bila neuobičajena i da se takva komunikacija ‘teško može pohvaliti’, te naglasio kako je politička cijena plaćena (misleći pri tom na ostavku Martine Dalić!) i sada se kaže, treba vratiti nagodbi. “Zar politička cijena treba ići toliko daleko, da ljudi koji nemaju veze s novcima blokiraju državu? Jel građani zbog dva maila žele izbore?”, čudom se pita i čudi Vrdoljak, koji pošto poto želi umanjiti ozbiljnost afere mailovi i ukupnih rabota oko Agrokora, same afere Agrokor i Lex Agrokora, u kojoj su po svemu sudeći na čudan način,netragom nestali milijuni, što zasigurno samom ostavkom jedne ministrice kao što je Dalić nije i nikako ne smije biti gotova stvar.

VIDEO-OVDJE

A.K.

Comments are closed.