“DA ME BOLJE RAZUMETE: SIKTER BANDO LAŽLJIVA” Sačić odgovorio Pupovcu na optužbe za ratni zločin

Povodom današnjih optužbi izrečenih na komemoraciji u Gruborima, gdje su Specijalni izaslanik predsjednika Republike Srbije za rješavanje pitanja nestalih osoba s Republikom Hrvatskom Veran Matić i Pupovčev SNV optužili saborskog zatupnika i generala HV Željka Sačića za ratni zločin u Gruborima, na Facebooku se oglasio i prozvani general i odgovorio na optužbe.
.

“Neljudska, protuustavna i protuhrvatska klevetnička abolir bagro iz Pupovčeva SNV-a ..Nije vam tada Sačić bio u poziciji ikakvog “zataškavanja” jer su o tome i tada odlučivali – vaši prijatelji, koje niti danas za to ne prozivate..

I nije nitko “odustao od Sačičevog procesuiranja u vezi Grubora”, rado bi se ta protuhrvatska bagra “moje krvi napila”. No, jednostavno je, protuhrvatski četnički abolicijsko koalicijski gadovi (sudski je utvrdeno) NIKAD, baš nikad, niti nisam bio sudski istraživan, niti procesuiran za počinjenje bilo kakvog zlodjela u Gruborima. Sve su mi to, medijsko policijsko politički, potpuno NEVINOM, dokazano je, htjeli tada “natovariti” vaši saveznici, četnički protuhrvati, na čelu s Bajićem i drugim “domaćim izdajnicima” u tadašnjem Mupu, čija imena danas niti neću spominjati.

Stoga, da me bolje “razumete”, vi, vaša, protuhrvatska SNV, “opanak Pupovčeva” razina:

“SIKTER BANDO lažljiva, abolir koaliciona PROTUHRVATSKA”, OD – SAČIĆA!

Možete tako sa svojima, s već pokorenima, s Medvedom, Đakicem, Andrejom i njima sličnima.. sa mnom – niste, niti nikad nećete!
Znadete svi vi,.. Snv, Pupovac i sl. , kao i ja, zašto vam ja smetam. Nisu to nikakvi Grubori!!

Ali, u skoroj budućnosti, vjerujem, cvilit ćete nemoćno i zlo režati, “ražalovani” – još i više, kako vi, tako i svi vaši “saveznici”.. hrvatski kvislinzi!”

Podsjetimo, “Iako su sudski utvrđene činjenice pokazale da su ratni zločin protiv civilnog stanovništva u selu Grubori počinili pripadnici ATJ Lučko, Državno odvjetništvo Republike Hrvatske odustalo je od procesuiranja Željka Sačića i drugih nadređenih iz ATJ Lučko po zapovjednoj odgovornosti”, poručili su iz SNV-a. Vučićev izaslanik je pak rekao da nekažnjeni načelnik postrojbe koja je počinila taj zločin 1995. Željko Sačić, ohrabren činjenicom da je izbjegao pravdi, protjeruje predsjednika Srpskog narodnog vijeća, Milorada Pupovca, iz Hrvatske, “s istom retorikom mržnje, s govornim progonom, s rasističkim lažima”

“Treba prekinuti zavjet šutnje koji je karakterizirao suđenje za ovaj zločin u Gruborima. U presudi piše, civili su ubijeni samo zato što su Srbi, zgrade su paljene samo zato što u njima žive Srbi”, rekao je i dodao da svi zločini moraju biti kažnjeni.