Dalić: Hvala Bogu da nam je dao snage! Nije bilo lako, a sad želim samo hrvatske navijače! Čestitam dečkima na velikoj pobjedi!

Čestitam dečkima na velikoj pobjedi, na osmini finala i drugom mjestu. Ovih 10 dana bilo je veliko iskušenje, za mene i sve ostale, da ostanemo mirni, dostojanstveni  i strpljivi...Mi možemo i bit će nam sve lakše. Hvala svima koji su nam davali podršku, vi ste naša snaga, a mi ćemo biti vaš ponos.

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u osminu finala EURA kao drugoplasirana momčad skupine D zahvaljujući 3-1 (1-1) pobjedi protiv Škotske u Glasgowu…

Izbornik Zlatko Dalić bio je ponosan na Hrvatsku momčad.

Čestitam dečkima na velikoj pobjedi, na osmini finala i drugom mjestu. Ovih 10 dana bilo je veliko iskušenje, za mene i sve ostale, da ostanemo mirni, dostojanstveni  i strpljivi. Hvala Bogu da nam je dao snage. Mi možemo i bit će nam sve lakše. Hvala svima koji su nam davali podršku, vi ste naša snaga, a mi ćemo biti vaš ponos.

– Rekao sam da nastave u istom ritmu. Mi smo nakon 1:0 počeli biti malo presigurni u sebe i malo usporili, dali smo im da se vrate, no nismo posustajali, igrali smo i dalje mirno i staloženo. Nije bilo lako, ali pokazali smo kvalitetu i snagu.

– Ne mogu ništa reći protiv igrača, nije bilo lako, pogotovo Juranoviću, malo Gvardiolu, no bili su sjajni, bili smo grupa.

Hrvatska će u osmini finala EURO-a igrati protiv drugoplasirane ekipe iz skupine E, a utakmica je na rasporedu 28. lipnja u Kopenhagenu.

– Ja želim samo hrvatske navijače, jer onda smo puno jači, rekao je naš izbornik za HRT.

Nikola Vlašić izabran je za najboljeg igrača utakmice!-foto-facebook

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
D.J.