DAMIR MARKUŠ poručio premijeru:Čovjek na takvoj funkciji ne bi smio govoriti neistine – ništa nije riješeno to odgovorno tvrdim…

Damir Markuš -Kutina

Premijer danas kaže kako je spomen ploča HOS-a riješena. Čovjek na takvoj funkciji ne bi smio govoriti neistine. Ništa nije riješeno. To odgovorno tvrdim kao jedan od pregovarača. Iako nas pokušavaju razbucat, jer kao mjerodavan je samo UDHOS Zagreb, to neće ići. Jasno je da nas žele razjedinit pa je lakše sve po svom.

Mi smo kompaktni i ZAJEDNO radimo, a kad izađemo na tiskovnu ili naše priopćenje, tome vjerujte. Ove pričice i slične, zaboravite. Vidim da i neki padnu pod te fore pa već govore kako je sve dogovoreno, možda ste vi to tako radili, mi tako ne radimo.

Poruka svima dobornamjernima, budite strpljivi, ide polako ali sigurno. Svi su uz nas, svi i sve. Od zakona do udruga, Crkve itd itd. A kad mi odlučimo, vidjet će se naša snaga, oglasio se Damir Markuš na svom Facebooku.

Oslobođen HOS-ov Damir Markuš: sud zaključio da pozdrav ‘Za dom spremni’ nikog nije vrijeđao

Braniteljske udruge Splita i županije: “Pozdrav ‘Za dom spremni’ dio je vrijednosti Domovinskog rata, to je naš pozdrav pod kojim su ginuli hrvatski branitelji