DAN GRADA U DUBROVNIKU Osim Vlade stigle i gomile smeća

Dubrovnik danas slavi Festu sv. Vlaha kada od 3.veljače  972.godine širom otvara vrata grada. Nažalost, na ta vrata je počelo ulaziti doslovno sve i svašta...

DUBROVNIK – Premijer Andrej Plenković i njegova Vlada nisu baš redoviti gosti Dubrovnika, ali nisu ni albanski turisti. Jednako tako Dubrovnik su ovih dana zatrpala obećanja i strateški projekti, kao i albansko smeće…

Dok ministar zaštite okoliša, ali i energetike Tomislav Ćorić

Photo: Dubrovnik.net

ovih dana više brine o LNG terminalu na Krku ili bušenju Dinarida i Jadrana u potrazi za naftom, stanovnici juga Hrvatske su užasnuti prizorom koji je nažalost sve češći.

“Na sjednici Vlade u Dubrovniku o smeću ni riječi. Vjerojatno se ni na deklaraciji doplutalog smeća neće naći ni riječi o strateškim projektima Dubrovnika”, kaže nam rezignirani Dubrovčanin nakon što je po tko zna koji put prošetao uz obalu grada prepunu smeća nakon jakog juga.

Portal Dubrovnik.net nam je ustupio fotografije uz koje slijedi komentar “Dok Grad slavi i očekuje otvaranje Feste priroda šalje svoje nesmiljene poruke. U porat je južina opet donijela masu plastike i smeća. I to je Grad…”

Dubrovnik danas slavi Festu sv. Vlaha kada od 3.veljače  972.godine širom otvara vrata grada. Nažalost, na ta vrata je počelo ulaziti doslovno sve i svašta, prenosi morski.hr.

Ostatak fotogalerije (na kojem nećete naići na članove Vlade) pogledajte OVDJE.

D.K.

Comments are closed.