Dečki su motivirani i spremni za obranu domovine – general-pukovnik Yevhen Moisyuk o braniteljima Harkovske regije.

General pukovnik Yevhen Moisyuk zahvalio je vojnicima na njihovoj službi. Uručio je nagrade vojnicima koji su sudjelovali u žestokim borbama i nanijeli velike gubitke neprijatelju...

foto-twitter

Dečki su motivirani i spremni za obranu domovine – general-pukovnik Yevhen Moisyuk o braniteljima Harkovske regije…


 

Zamjenik glavnog zapovjednika Oružanih snaga Ukrajine, general pukovnik Yevhen Moisyuk, upoznao se sa stanjem na vodećim položajima ukrajinskih vojnika u Harkovskoj oblasti.

ituacija u regiji ostaje napeta zbog pokušaja ruskih osvajača da opsjednu Harkov i druga naselja u regiji.

Poštujem njihovo poštenje, pristojnost i profesionalnost. Borbenost naših branitelja je na visokoj razini. Dečki su motivirani i spremni braniti svoju domovinu“, komentirao je general pukovnik Yevhen Moisyuk.

General pukovnik Yevhen Moisyuk pregledao je obrambena područja ukrajinskih padobranskih i tenkovskih postrojbi u vjerojatnom smjeru ruskog napredovanja. Naši vojnici ispričali su zamjeniku glavnog zapovjednika Oružanih snaga Ukrajine o mogućim prijetnjama i mjerama koje poduzimaju kako bi ujednačili pokušaje neprijatelja da probije obranu.

Također u prvom planu, zamjenica glavnog zapovjednika Oružanih snaga Ukrajine zajedno s narodnom zamjenicom Ukrajine, članicom Odbora za nacionalnu sigurnost i obavještajne poslove Maryana Bezugla ispričala je vojnicima o materijalno-tehničkom opskrbljivanju naših Oružanih snaga. sredstva i oružje koje Ukrajina dobiva od partnerskih zemalja.

General pukovnik Yevhen Moisyuk zahvalio je vojnicima na njihovoj službi. Uručio je nagrade vojnicima koji su sudjelovali u žestokim borbama i nanijeli velike gubitke neprijatelju, donosi armyinform.com.ua.

H.H.