DOMOLJUBNI KONCERT U ARENI, nastupit će i THOMPSON?

Dok su brojni hrvatski glazbeni kritičari, novinari, ali i sami glazbenici pokušali dati odgovor na pitanje što to toliko Hrvate mami na koncerte izvođača iz susjedstva, mnogi će domoljubi sada doći na svoje zbog najavljenog koncerta “Domu mom”, za koji još uvijek stignete kupiti karte. Dakako, treba napomenuti i da su jumbo plakati domoljubnog spektakla posvuda po gradu, najave se svakodnevno vrte na TV kanalima Laudato televizije, sve je najavljeno na društvenim mrežama Laudata, ali i na društvenim mrežama izvođača.

Podsjetimo, prvi veliki koncert domoljubne glazbe u organizaciji Laudato TV-a održat će se 13. siječnja 2024. u 20 sati. Ovaj događaj okupit će brojna poznata imena. Dosad su svoje sudjelovanje potvrdili: Mate Bulić, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Dražen Zečić, Meri Cetinić, Tiho Orlić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Marko Škugor, Zaprešić Boys, kvartet Gubec i Rajko Suhodolčan, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Vokalisti trogirske katedrale, a ovom velikom koncertu pridružit će se i drugi.

Svaki pravi Hrvat će biti na tom koncertu
Cijene ulaznica su: parter – stajanje 23,00 eura, tribina dolje 25,00 eura, tribina gore 25 eura, VIP Loža 100,00 eura, tribina gore – ograničen pogled 20,00 eura.

Na društveni mrežama nizali su se razni komentari o ovom domoljubnom spektaklu u zagrebačkoj Areni.

“Dolazim, ne moraju zvati, svaki pravi Hrvat će biti na tom koncertu”, “Možda Thompson bude iznenađenje. Još se nadam, bit će svakako lijepo. Veselim se, ako Bog da vidimo se”, “Ovo je hrvatski koncert sa predivnim pjesmama, a ne cajkama”, “Super, to su naše pjesme a ne onaj šund”, “Bravo, tako treba u Areni ima mjesta za sve da svatko može birati što će slušati, a ne zabrane. Zabrane nisu dobre samo izazivaju kontra sretno”, pisali su mnogi.

“Hajde hvala Bogu da se nešto lipo događa u tom našem Zagrebu”, “Mogao se taj koncert održati i u Splitu. Tako i Doris Dragović sve jubilarne koncerte odradi u Zagrebu umjesto u Splitu”, “Treba najmanje deset Arena rasprodati, željni smo domoljubnih pjesama”, “Hvala ti Bože da se i to dogodi”, komentirali su Hrvati.