Nedjelja, 14. travnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Domovinski pokret: Šire se lažne vijesti da smo spremni na postizbornu suradnju sa SDP-om ili Zoranom Milanovićem

Domovinski pokret nikada nije izjavio da će sa SDP-om ili Zoranom Milanovićem. Domovinski pokret je autentični hrvatski i prvi put! Borimo se protiv dvojice lijevih kandidata, njihovih stranačkih lista i satelita, piše u priopćenju DP.

 

Prljava medijska kampanja protiv Domovinskog pokreta traje od našeg osnutka, a kulminirala je zadnjih dana, s približavanjem parlamentarnih izbora, i posebno, ulaskom u utrku SDP- ovog nositelja liste u 1. izbornoj jedinici, Zorana Milanovića, prenosi Hrvatska danas.

U većem dijelu, uglavnom lijevih medija, pojavili su se naslovi koji nemaju nikakve veze s objavljenim tekstovima pod tim istim naslovima, baš kao ni našim izjavama na press konferencijama.

U lažnim naslovima lažno se tvrdi ili ostavlja potpuno pogrešni dojam da bi Domovinski pokret bio spreman na postizbornu suradnju sa SDP-om ili Zoranom Milanovićem?!

To su lažne vijesti, a izjave naših čelnika zlonamjerno su istrgnute iz konteksta i mogle bi predstavljati predložak za postupanje tzv. factchekera.

Međutim, kako su ti isti factchekeri obilato dotirani sredstvima Ministarstva kulture i medija, pod kontrolom Plenkovićeve autorice izbornog programa, Nine Obuljen, potpuno je jasno da oni neće reagirati i da je širenje lažnih vijesti protiv Domovinskog pokreta u zajedničkom interesu Plenkovićevog HDZ-a i Milanovićevog SDP-a.

Širenje lažnih vijesti kojima je za cilj lažno/desne Milanovićeve satelite prikazati kao „treći put“, a oblatiti jedinu istinsku alternativu za Hrvatsku – Domovinski pokret, samo je još jedan u nizu dokaza – po kojem na političkoj sceni postoje dva jaka kandidata ljevice – Zoran Milanović i Andrej Plenković, ali i veliki strah koji ih tjera na zajedničko djelovanje protiv DP-a.

Za Domovinski pokret nema nikakve razlike između politika koje provode Nina Obuljen i Andrej Plenković s jedne strane ili Peđa Grbin i Zoran Milanović s druge strane. Oni su, zapravo, na istoj zrinjevačkoj, proglobalističkoj i bruxelleskoj strani!

Domovinski pokret ostaje jasno i nedvosmisleno kod stajališta: ne sa SDSS-om, ne s Možemo, ne sa HDZ-om ili SDP-om koji jedni drugima plješću kod saborskog potvrđivanja Istanbulske konvencije, koju ćemo mi deratificirati!

Da s hrvatskim narodom i svima onima koji će prihvatiti politike za koje će Domovinski pokret upravo zbog svoje dosljednosti i dobiti presudne mandate za sastavljanje Hrvatske vlade na izborima 17. travnja ove godine, piše DP.

Najnovije

Mišo Kovač otkrio za koga će glasati na izborima: ‘Ako ne dobije, bit će muvana!’

Mišo je prije dvije godine iznenadio hrvatsku javnost diplomatskim komentarom na odnos aktualnog hrvatskog predsjednika Milanovića i premijera iz redova HDZ-a, a svoje mišljenje...

Anušić: Projekti koji se dosad nisu ostvarili sada su moja briga

Foto:Screenshot/RTL   U Koprivničko-križevačkoj županiji, koja je prema novom ustroju izbornih jedinica sada dijelom u četvrtoj, HDZ i koalicijski partneri očekuju dobar izborni rezultat. “Projekti koji...

Papa Franjo: ‘Prestanite s ratom, prestanite s napadima, prestanite s nasiljem!’

Foto:Vatican media   Nakon podnevne molitve Kraljice neba 14. travnja papa Franjo je izrazio žalost i zabrinutost zbog napada Irana na Izrael te potaknuo da se...

Domovinski pokret: Hasanbegović zlata vrijedi (Video spot)

Domovinski pokret prenio je na svojoj youtube stranici promotivni spot Zlatka Hasanbegovića, 2. na njihovoj listi u I. izbornoj jedinici. Uz spot poručuju -...

Vričko: Ide Vaskrs – pomolimo se!

Foto:Katolički tjednik   Dobro je, dakako, što je Zapadni Balkan u mislima pape Franje. Još bi, međutim, bolje bilo da bude i u molitvama. Naročito oko...