Nedjelja, 14. travnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

DP odbija suradnju s HDZ-om: ‘Volite li više Plenkovića ili svoju djecu?’

Domovinski pokret poručio je da je odan svojim temeljnim programskim načelima zbog kojih postoji i zbog kojih je osnovan, a to je služenje hrvatskom narodu i svim hrvatskim građanima. Oglasili su se, kako kažu, nakon niza raznih poziva Hrvata i Hrvatica, ali i tajnih poziva članova i simpatizera HDZ-a.

 

„Ovime, DP javno odbija tajne pozive i pritiske kojima smo izloženi. DP stoji sasvim nasuprot, u svijetu nezabilježenoj, koruptivnoj politici Vlade Andreja Plenkovića, provođenju sasvim neprihvatljivih, za Hrvatsku kobnih politika, suprotnih hrvatskim nacionalnim interesima. Stoji sasvim nasuprot Plenkovićeve Vlade i koalicijskih partnera na čelu s Miloradom Pupovcem i njegovom Samostalnom srpskom demokratskom strankom! Ta hrvatsko-srpska trgovačka koalicija Plenković – Pupovac, političko-financijskom korupcijom, godinama sustavno uništava Hrvatsku. Plenković i Pupovac žele zajedno uništavati Hrvatsku i nakon ovih izbora. Mi toj i takvoj Pupovčevoj i Plenkovićevoj politici, ni u kojem slučaju ne možemo davati podršku“, poručili su, piše Narod.hr.

Pozivaju sve koji ih posljednjih tajno pozivaju i nagovaraju na suradnju s Plenkovićem i Pupovcem da odgovore prvo sebi, a potom svima nama: „Volite li više Plenkovića ili svoju djecu jer ovo što Plenković i Pupovac, zajedno rade godinama, političko-financijska korupcija nezabilježena u civiliziranom i demokratskom svijetu, pljačka javnog novca najtežih razmjera koja je eskalirala posljednjim potkupljivanjem Pupovca od strane Plenkovića, poklanjanjem velikog broja državnih nekretnina u najstrožem centru Zagreba, Pupovčevom srpskom društvu Privrednik neposredno pred raspisivanje ovih izbora 8. ožujka 2024., nitko, baš nitko tko želi dobro našoj djeci ne može i ne smije mirno i šutke gledati!“

Invazija migranata i koruptivan politika

Kažu da je od svih politika Plenkovića i Pupovca poticanje i dopuštanje migrantske invazije na RH koja je također eskalirala proteklih dana, skrivena od javnosti zabavljene predizbornom kampanjom. „Plenković skriva od svih nas da se sada, danas, sutra, ovih dana očekuju novi, tajni, noćni transporti koji za cilj imaju povratak više tisuća ilegalnih migranata u Hrvatsku, a kojima je Plenković ranije dao azil!”

Domovinski pokret jasno je protiv, između ostalog, nastavka sustavne koruptivne politike kontinuiteta Plenkovićeve i Pupovčeve Vlade, provođenja, poticanja i financiranja migrantske invazije na Republiku Hrvatsku i kršenja Zakona o nadzoru državne granice od strane Andreja Plenkovića, nametanja i financiranja rodne ideologije od strane Vlade Andreja Plenkovića, financiranja hrvatsko-srpske trgovačke koalicije i projekta ”Srpskog sveta” Milorada Pupovca, novcem hrvatskih poreznih obveznika, što je naprosto politička i financijska korupcija najgore zamislive vrste. To su naši prvi i temeljni uvjeti za moguće suradnje u budućoj Vladi RH, navode.

Sve koji ih pozivaju na takvu suradnju pozivaju da odmah prestanu poticati ove politike.

„Plenkovićeva Vlada, svjesno, namjerno i planski krši Zakon o nadzoru državne granice i u Hrvatsku, dan-danas protuzakonito, kao da hrvatske državne granice ne postoje, pušta tzv. ”migrante”, a u stvarnosti mlade, vojno sposobne muškarce pretežito iz arapskih zemalja i Afganistana! Andrej Plenković to radi po nalogu istih onih koji su od nekada najsigurnijih država EU primjerice Švedske, ili glavnih gradova Belgije, Nizozemske, Danske, koji su danas mjesta kaosa i terora, gdje ulicama hoda vojska, a u čije kvartove ne ulazi niti policija, gdje se drastično povećao broj silovanja, svih vrsta nasilja, eksplozija te terorističkih napada“, kazali su iz DP-a.

Plenković u Hrvatsku protuzakonito pustio 68.500

„Kada bismo dopustili da se takva kobna politika nastavi, Hrvatska uskoro ne bi bila ni hrvatska, ni lijepa, ni naša, a naše kćeri i sinovi, bili bi osuđeni na život u zemlji kaosa i terora, dok iz nje na kraju ne bi otišli kao svi oni koje je Plenkovićeva Vlada do sad otjerala iz Hrvatske, čak njih 300.000 za vrijeme njegove Vlade!

Poslušničkim provođenjem tuđe, tzv. migrantske politike, ugrožavaju se svi hrvatski građani, nacionalna sigurnost i sam opstanak RH kao države. Andrej Plenković je u Hrvatsku protuzakonito pustio 68.500 ilegalnih migranata, te je pritom izravno prekršio Zakon o nadzoru državne granice, više hrvatskih zakona, uključivo i Ustav RH, te je ugrozio nacionalnu sigurnost i sam opstanak RH kao države i to tako da im je Andrej Plenković dao azil ili tzv. privremenu zaštitu, čime je Hrvatsku obavezao na prijem svih ilegalnih migranata koje druge države EU ne žele odnosno, deportiraju nazad u RH!

Nakon opetovanih javnih upozorenja Plenkovićevoj Vladi i zahtjevima da prestanu kršiti Zakon o nadzoru državne granice, naposljetku bili smo primorani kazneno prijaviti predsjednika Vlade RH, Andreja Plenkovića koji skriva od javnosti, ali i od svoje stranke HDZ-a, da se sada, u ovom trenutku, događa masovni povratak mladih vojno sposobnih muškaraca tajnim noćnim transportima!”, istaknuli su iz DP-a.

‘Volimo li mi svoju djecu?’

Dodaju da Plenković namjerno unosi zabunu u javnost da su ilegalni migranti i strani radnici jedno te isto.

„Međutim još je dodatnih 300.000 stranih radnika, a trenutno nitko u RH, ni hrvatska policija ni građani, ne znaju koji su koji. U ovom trenutku se Hrvatskom, bez ikakvom nadzora, kao posljedica sulude i kobne politike Andreja Plenkovića kreće više tisuća ilegalnih migranata, u stvarnosti mladih, vojno sposobnih muškaraca iz arapskih zemalja i Afganistana, nepoznate prošlosti, stvarnog identiteta i namjera!“, istaknuo je DP.

Kažu da je zaustavljanje migrantske invazije uvjet opstanka hrvatskog naroda i države.

DP će svoj program predstaviti na Skupu 23. ožujka 2024. No, postavljaju nekoliko pitanja:

“Za koga svi ti lijepi, pametni i krasni predizborni programi? Za koga sve te ‘prirodne’ i ‘neprirodne’, ‘desne’ i ‘lijeve’ koalicije? Za koga sve ovo oko nas? Za sve nas nije i ne smije biti ‘predizborno pitanje’ nego pitanje svih pitanja: – Volimo li mi svoju djecu?

Ako volimo, a želim vjerovati da volimo najviše na svijetu, onda ćemo svoju zemlju, kao lijepu i kao našu ostaviti svojoj djeci! Svojoj, ne tuđoj! Pozivam sve ljude, iz svih političkih stranaka, posebice sve one koji nas ovih dana javno i tajno zovu i nagovaraju, da samima sebi, pred ogledalom, odgovore na pitanje svih pitanja: Vole li više Plenkovića ili svoju djecu?! Pa tek nakon toga stanu pred svoju obitelj, svoje najbliže, susjede i prijatelje, svoje stranke, pred hrvatski narod! U tom pitanju svih pitanja, pitanju ‘Volimo li svoju djecu?’, leži i odgovor svih odgovora – kakva i s kime treba biti nova hrvatska vlada? Taj odgovor svih nas mora biti: – DA!“, poručio je DP.

Najnovije

Mišo Kovač otkrio za koga će glasati na izborima: ‘Ako ne dobije, bit će muvana!’

Mišo je prije dvije godine iznenadio hrvatsku javnost diplomatskim komentarom na odnos aktualnog hrvatskog predsjednika Milanovića i premijera iz redova HDZ-a, a svoje mišljenje...

Anušić: Projekti koji se dosad nisu ostvarili sada su moja briga

Foto:Screenshot/RTL   U Koprivničko-križevačkoj županiji, koja je prema novom ustroju izbornih jedinica sada dijelom u četvrtoj, HDZ i koalicijski partneri očekuju dobar izborni rezultat. “Projekti koji...

Papa Franjo: ‘Prestanite s ratom, prestanite s napadima, prestanite s nasiljem!’

Foto:Vatican media   Nakon podnevne molitve Kraljice neba 14. travnja papa Franjo je izrazio žalost i zabrinutost zbog napada Irana na Izrael te potaknuo da se...

Domovinski pokret: Hasanbegović zlata vrijedi (Video spot)

Domovinski pokret prenio je na svojoj youtube stranici promotivni spot Zlatka Hasanbegovića, 2. na njihovoj listi u I. izbornoj jedinici. Uz spot poručuju -...

Vričko: Ide Vaskrs – pomolimo se!

Foto:Katolički tjednik   Dobro je, dakako, što je Zapadni Balkan u mislima pape Franje. Još bi, međutim, bolje bilo da bude i u molitvama. Naročito oko...