Subota, 13. travnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

DP: Zajednički možemo pobijediti klijentelističku i globalističku neman koja uništava hrvatsku državu

Vladajući HDZ u posljednjim je mjesecima donio odluku o najvećem dosadašnjem povećanju plaća u državnim i javnim službama u povijesti, a povećane su i mirovine.

 

Ovo je povećanje omogućeno visokom inflacijom i visokim porezima koji su napunili državni proračun, a jedina mu je svrha kupovanje glasova. Ono što je uzeto kroz poreze i visoku inflaciju, sada se vraća natrag kako bi se kupila lojalnost biračko-klijentelističke mreže, objavio je Domovinski pokret na svojoj službenoj Facebook stranici.

Navode kako i pred ove izbore, što je već ustaljena podmukla praksa, HDZ povlači poteze kojima želi privući glasove desnog spektra.

”Tri i pol godine, Andrej Plenković, kao ”suho zlato” čuva najodanijeg suradnika Milorada Pupovca, a sada se pred izbore pokušava dodvoriti desnim biračima računajući da svi ne pamte dulje od posljednje vremenske prognoze.

Nakon mjeseci politikantskog kalkuliranja i dijeljenja novca šakom i kapom, HDZ je, uvjeren u kratkoročne efekte driješenja proračunske kese, obznanio okvir unutar kojega će biti održani izbori za Hrvatski sabor. Reći ćemo: konačno!”, navode u Domovinskom pokretu.

Smatraju kako je svaki novi dan s ovakvom klijentelističko-koruptivnom Vladom, koja financira tisak notornih velikosrpskih pamfleta, izgubljeno vrijeme za Hrvatsku i budućnost hrvatske djece.

”Više od 400.000, a moguće i 500.000 iseljenih Hrvata posljednjih desetak godina, najjasnije od ičega svjedoče o rezultatima vladavine HDZ-a, ali ranije i SDP-a. Takvim politikama mora doći kraj jer dovode u pitanje opstanak hrvatskog naroda i hrvatske države!

Domovinski pokret bio je spreman za izbore jučer, a spreman je i danas. Mi smo za služenje domovini i Hrvatima uvijek spremni. Sve koji su nezadovoljni dosadašnjim pogubnim politikama pozivamo da izađu na izbore za Hrvatski sabor i zaustave politike koje su Hrvatsku prema gotovo svim pokazateljima dovele na samo dno Europske unije. Zajednički možemo pobijediti klijentelističku i globalističku neman koja uništava hrvatsku državu”, poručili su iz Domovinskog pokreta.

Najnovije

Dat ćemo prednost sposobnima, a ne podobnima

Razgovarao: glavni urednik Vlado Kolak   Poštovani čitatelji danas ćemo Vam predstaviti dvojicu kandidata Domovinskoga pokreta Vedrana Černya i Tomislava Josića. Pa da ih najprije kratko...

Prof. Biočić: Krivotvorenje suvremene hrvatske povijesti uz komunističke dogme – zašto Sveučilište ne reagira?

Foto:Narod.hr   Sveučilišnog profesora srednjovjekovne povijesti dr. sc. Ivu Goldsteina “krasi“ mnogo negativnih epiteta; za časnog čovjeka i znanstvenika dovoljni bi bili i samo oni koje...

Biblijska poruka 13.4.2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Ne bojte se to sam ja, glavom

Foto:Radiopostaja Mir Međugorje   Iv 6,16-21 Kad nasta večer, siđoše Isusovi učenici k moru, uđoše u lađicu i krenuše na onu stranu mora, u Kafarnaum. Već se...

Domovinski pokret – kamen koji odbaciše graditelji

Piše: Josip Milić   Predizborna kampanja ulazi u svoju završnicu. Ostalo je još svega nekoliko dana do predizborne šutnje i izbora. Umjesto da se, kako se...

Producent filma ‘Zvuk slobode’ kod Meloni: Žene osnažene od Boga mijenjaju svijet

Foto:Eduardo Verastigui   Eduardo Verastegui, producent filma Zvuk slobode, susreo se u Rimu s talijanskom premijerkom Georgiom Meloni s kojom, kako kaže, dijeli iste stavove po...