Subota, 20. travnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Dr.sc. Sanja Bilač: POSLJEDICE JUDINA POLJUPCA vide se i u sotonskim prijedlozima ministrice Divjak u promjeni kalendara u školama…

Prijedlog aktualne ministrice hrvatskog odgoja i obrazovanja o promjeni kalendara u osnovnim i srednjim školama, koji je prošli tjedan poslan u javnu raspravu, još je jedan primjer promišljene i brižno pripremljene taktike dekristijanizacije hrvatskoga društva. Predlaže se ukidanje tradicije kojom su dani Vazmenog trodnevlja, Veliki Četvrtak i Veliki Petak, proljetni praznici u svim hrvatskim osnovnim i srednjim školama. Tako bi u te svete dane koji prethode najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsu kojim se slavi središnji događaj kršćanstva, Kristovo uskrsnuće, hrvatski učenici od sljedeće školske godine mogli umjesto u svojim obiteljima i Crkvi čuvajući tradiciju i običaje spomendana Isusove Posljednje večere, muke i smrti Gospodina Isusa Krista,biti u školi.

Dr. sc. Sanja Bilač: Lažni kršćanin Plenković nameće ideologije kroz Istanbulsku konvenciju i Marakeški sporazum i ne može biti vođa Hrvata…

Aktualna ministrica Divjak, predstavnica marksisitičko-klijentelističke grupacije koja je dobila zadatak dekristijanizirati hrvatsko društvo egzekutor je sotonskog političkog programa i djelovanja hrvatskoga Jude suvremene povijesti: Plenkovića i HDZ-a.Svjedoci smo kako ova sotona,zamaskarinau navodnoj demokršćanskoj halji, kako bi zavarala i zbunila narod a laž, licemjerstvo i krivotvorenje postavila vrijednostima redizajniranog čovjeka, sije Bogoubojstvo u Hrvatskoj.

Francuski listEcho de Paris1939. godine,povodom objavljivanja enciklike protiv komunizma koju je napisao tadašnji papa Pio XI., ističe kako je papa tom enciklikom zadužio čovječanstvo razotkrivajućinarav i djelovanje totalitarističko-komunističke ideologije te upozorio na posljedice Judina poljupca (drugovanja s komunizmom).Papa Pio XI. upozorava da komunizam svojim nasiljem nadvisuje sve dotadašnje progone protiv Crkve.Osuđujući protuvjersku narav komunizma, Pio XI. upozorava na posljedice dekristijanizacije ljudskog društvakoju imenujenajvećim uzrokom svega zla.Danas, točno 80 godina od objave enciklike i komunističkih zločina koji su uzrokovali najviše žrtava ljudskog rodakoje pamti čovječanstvo, neoliberalnamarksističkapolitika hara Europom, dekristijanizira društvo i namećeagendom novog svjetskog poretka.

Komunistička sotona danas je zamaskirana navodnom pravdom, tolerancijom, demokracijom i ljudskim pravima. I naš Blaženi Alojzije Stepinacupozoravao je kako se načela katoličke crkve ne mogu složiti s komunizmom, jer komunizam želi otkinuti dušu od Boga. I upravo takvom čupanju duše svjedočimo u Europi koja bježi od svojih kršćanskih korijena i vrijednosti na kojima je utemeljena. Odriče se Sina Božjega, Isusa Krista. Progone se kršćani, uništavaju Crkve.

Na djelu je Bogoubojstvo

Čovjeka stvorenog na sliku Božju sotone redizajniraju u dvospolno, multispolno biće koji svoj identitet mijenja po potrebi. Dekristijanizira se društvo, nameće sekularizam, a redizajnirani čovjek koji prezire kršćanstvonameće kao uzor. Jedan od najeklatantnijih primjera je rodna ideologija koju sotone maskiraju pod krinkom prava, a u naravi je riječ o brutalanom ratu protiv čovjeka, nasilju kojim se izokreće ljudski razum, društvena i biološka struktura. Razara se obitelj, a ubojstvo čovjeka predstavlja pravom. Brišu se tradicija i nacionalni identitet. Politički program dekristijanizacije društva izvršava se i u Hrvatskoj.

-Dr. sc. Sanja Bilač: Lažni kršćanin Plenković nameće ideologije kroz Istanbulsku konvenciju i Marakeški sporazum i ne može biti vođa Hrvata…

Judin poljubac Andreja Plenkovića i HDZ-a s narodu neprihvatljivom protukršćanskom i anacionalnom klijentelističko-uhljebničkim HNS-om; Miloradom Pupovcem – promotorom svetosavske politike i jugo-srpske diktature u Hrvatskoj; bruxelleskim establišmentom neoliberalne antikršćanske agende te zla koje u udruženom pothvatu provode, izdaja je ne samo hrvatske države i nacije već i naše vjere.

Pred  nama su licemjeri i krivotvoritelji

Isus je često prozivao Farizeje. Pogađalo ga je licemjerje onih koji bi narodu trebali biti uzor u svemu, ali ponajprije u vjeri. Naše sotone vješto su navukle halju licemjerja da ih se teže razazna, a narod zbuni prije no što im dušu isčupaju od Boga. Zato se sotone načelnopredstavljajudemokršćanima, a istinski sukrivotvoritelji kršćanske vjere. Hrvatskome narodu i društvu nasilno su nametnuli nastranu i neprirodnu,protuhrvatsku i nehumanu rodnu ideologiju.-Prof. emeritus Matko Marušić: HOĆE LI PLENKOVIĆ PASTI ZBOG ISTAMBULSKE KONVENCIJE?…

Osigurali su ideologiziranje odgoja i obrazovanja, tiskali sotonske sadržaje pa licemjerno pripremili na poklon hrvatskoj obitelji. Farizej Plenković i njegovi sljedbenici zaogrnuti lažnim kršćanstvom, sotone koje posjećuju crkvene obrede i sudjeluju u procesijama licemjerje žele učiniti normalnim, novom vrednotom redizajniranog čovjeka. Stvaraju društvo bez Isusa Krista, jer s Kristom nema pretvaranja. Licemjerne sotone načelno se zalažu za domoljublje, a „druguju“ s četničkim poglavicama i daju se bruxelleskim stražnjicama.
Djela ovih licemjera su krivotvorine.
-OTKRILI SMO: UPOZORENJE SVIMA- U KURIKULU PREDMETA POVIJEST NEMA POVIJESTI DOMOVINSKOGA RATA!…

Krivotvorili su hrvatsku prošlost ne otkrivajući i ne odajući počast svim žrtvama totalitarističko-komunističke ideologije.Krivotvorili su hrvatsku prošlost oživotvorenjem velikosrbijanske i jugoslavensko-komunističke politike;kriminaliziranjem korijena nezavisne i suverene Hrvatske: Domovinskog rata. Kriminalizirali su pravdu pa egzekutori hrvatskoga naroda ostaju neprocesuirani i slobodni. Kriminalizirali su hrvatski jezik koji zatiru u region,hrvatsko povijesno znakovlje, postrojbe, heroje i pokliče pod kojima su ginula naša braća i sestre koji su obranili Dom. Kriminalizirali su hrvatsko tlo pa pustoš i drača boluju u tami. Krivotvorili su tradiciju i identitet pa nameću život u društvu bez svijesti o tradiciji. Svjetonazor krivotvore liberalno-anaconalnim i protukršćanskim sekularizmom i oživotvoruju komunističko- marksističku ideologiju. Zabranjuju i fašiziraju hrvatsku pjesmu, zastavu i vojsku, a revitaliziraju crvenu zvijezdu pod kojom se fašizirala Hrvatska. Veliča se jugoslavesnki diktator i zločinac Tito, a komunistički mentalni sklop prožima hrvatsko društvo.

Papa Pio XI. upozorio na komunizam

Posljedice Judina poljupca posebno su vidljive u nacionalnoj obrazovnoj  politici.  Posve očekivano jer je odgojno-obrazovni sustav važna karika u novom redizajniranju društva i čovjeka. Treba stvoriti poslušnu ljudsku masu lišenu humanizma i kršćanskih vrijednosti, duhovnog i moralnog razvoja.Prepuštanje hrvatskog odgoja i obrazovanja marksisitičko-klijentelističkoj skupini Soroševih pulena bio je jasan znak na prihvaćanje ideologiziranja hrvatskoga školstva, ali istodobno i siguran put poguban za naciju.

Navodna školska reforma bila je samo izgovor da se predmetni kurikuli tj. sadržaji učenja u školama prilagode novoj ideologiji kako bi se i službeno stvorila detaljna, dobro osmišljena i zamaskarina agenda o tome kako iščupati Boga iz hrvatske djece i mladosti, obitelji. Djeca i mladi stavljeni su kroz navodnu reformu pod kontrolu, bez temelja u naciji, bez ontološke datosti i moralnih vrijednosti. Umjesto škole koja svojim odgojem treba oplemeniti ćud i srce svojih učenika, sve je podređeno samo jednom zadatku: kultu stvaranja poslušne ljudske mase lišene humanizma i vrijednosti. Odbacuju se i difamiraju korijeni koji su na našim, europskim, prostorima uronjeni u kršćanstvo. Nameće gubitak povijesnog pamćenja, vrijednosti koje su stoljećima Hrvate održali u najtežim vremenima nemilosrdne povijesti.

-Prof.dr.sc.MATKO MARUŠIĆ: KAKVA JE TO „ŠKOLA BEZ IDEOLOGIJE“ IVANA VRDOLJAKA?…

Kroz procese u obrazovanju mijenjat će hrvatsku obitelj, tradiciju, identitet, našu svijest o baštini, vjeri, osloboditi hrvatskoga čovjeka od veze morala i religije. Izazivanje krize u hrvatskome školstvu, funkcionalnog  kaosa koji nam tek slijedi, samo je maleni dio onoga što nam sotone spremaju. Politički program dekristijanizacije hrvatskog društva treba nastaviti odstranjivanjem kršćanstva iz društvenih područja  u kojima su do sada činili osnovu.

U Hrvatskoj u kojoj je 90 posto katolika, a nastavu vjeronauka, u cijeloj državi, pohađa visokih 90,32 posto učenika po čemu smo u svjetskom vrhu, prijedlog ministrice Divjak uz podršku Plenkovića i HDZ-a, kojim se predlaže ukidanje hrvatske tradicije kojom su dani Vazmenog Trodnevlja, Veliki četvrtak i Veliki petak proljetni praznici u svim hrvatskim osnovnim i srednjim školama, samo je potvrda što sotonu muči i što kani. Muči ih Isus Krist u dušama djece i mladih.

Kršćanski korijen hrvatske obitelji

Zato ih valja iščupati. Sotonski je to poziv licemjera i krivotvoritelja hrvatskoj naciji na javno odricanje od vjere, tradicije, odgoja svoje djece, budućnosti. Žele promijeniti svijest o našoj vlastitoj vjeri, ugušiti u srcu djece i mladih svaku uspomenu na  nju. Jer ako se iz srca iščupa Boga, strasti će lako raspiriti prema najokrutnijem barbarstvu.

Hrvatski narode, ne boj se! Vjeruj u Isusa! Vjeruj i nosi križ za svoj korijen. Vjeruj i nosi križ za svoju djecu, obitelj, domovinu.

Je li vam stalo do vaše i naše djece i mladih? Želite li da oni budu dio  budućnostovog svetog naroda? Je li vam stalo do prolivene krvi sinova i kćeri za ovo sveto tlo? Hrvatski narode, zapalimo srca! Ne dajmo im Isusa u nama, djecu, ne dajmo da nam ih izopače, oduzmu budućnost, rastaču lozu koja stoljećima daje najbolje plodove.

Otvori oči hrvatski narode,  ne šuti, bori se  jer totalitarističko-komunistička i protukršćanaska sotona trga naše korijenje, našu dušu, lice Boga u njemu, ono najsvetije i najuzvišenije što hrvatski čovjek ima.

Pap Pio XI. je više puta upozorio kako Papa nema pravo biti bolestan. Odnosno, nema pravo šutjeti u obrani istine, pravde, vjere, čovjeka. Ostati gluh i nijem na vapaj zemlje i drače, na mrak. Sam je to dokazao svojim djelima i upozorio cijelo čovječanstvo na komunističku sotonu.Danas, ne samo papa, svećenstvo već i hrvatski čovjek, majka, otac, domoljub nemaju pravo biti bolesni, umorni. Nemaju pravo biti nezainteresirani, u strahu, neodlučni i zbunjeni jer je to dokaz napada sotone na dušu čovjeka. Sotona nije zanemariv protivnik. Ali nema vlast nad Isusom. Čuvajmo vjeru u Boga i oslobodimo se sotonine prisutnosti i sile! Pokazimo to djelima.

Piše: dr.sc.Sanja Bilač /HRVATSKI TJEDNIK , 9.svibnja 2019.

** Mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala** 

 

 

Najnovije

Radić: DP će ostati jedinstven, neće sudjelovati u vlasti pod svaku cijenu

Foto:HRT   U poslijeizbornim kombinacijama najviše se, kao onaj koji bi mogao donijeti prevagu u sastavljanju nove Vlade, spominje Domovinski pokret, čija je koalicija na parlamentarnim...

Velimir Ponoš objašnjava što nam to donosi budućnost kroz digitalni novčanik i apsolutnu kontrolu

Foto:Screenshot/Youtube   Novinar i kolumnist Velimir Ponoš u svom se gostovanju na podcastu Mrežnica između ostaloga osvrnuo i na to što nam donosi budućnost ako se...

Planiran atentat na Zelenskog: U Poljskoj uhićen muškarac

Poljski tužitelji objavili su da su u četvrtak uhitili muškarca pod optužbama za špijunažu u korist ruske vojne obavještajne službe. Tvrde da je bio...

Milanović: Nemojte se bojati, Ustavni sud ne može ništa; Ovo nije državni udar, ovo je priprema. Ovakav Ustavni sud će nestati

Foto:Screenshot/HRT   Predsjednik Zoran Milanović obratio se javnosti nakon objave Ustavnog suda kojom mu se brani da bude mandatar. “Želio bih umiriti građane koji su ljuti, a...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Foto:Hercegovina.info   Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u Vladi RH, bivši zastupnik u Hrvatskom saboru te nekadašnji zastupnik u Europskom parlamentu za Jutarnji...