DUBROVAČKI BRANITELJ OGORČEN POSTUPKOM SUGRAĐANKE IZ TREBINJA: “Ma samo mislimo da smo dobili ovaj zadnji rat”

Dubrovački branitelj Braco Elezović objavio je jučer, na Dan hrvatskih branitelja i Dan domovinske zahvalnosti, kako je jedna njegova sugrađanka, zaposlena na trafici Tiska, inače iz Trebinja u BiH, objavila na svom Facebooku sliku s tekstom “Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja, skupo će vas koštati Bljesak i Oluja”.

“I što? Ništa”, rezignirano zaključuje Elezović. “Da je neki Nijemac u Tel Avivu objavio sliku s natpisom, na primjer – “Arbeit macht frei” sad bi se s omčom oko vrata klatio na nekom stablu. Ili bi odgulio barem 20 godina zatvora”, zaključuje on.

“Ovakvih poput ove Trebinjke je PUN Dubrovnik. Pun krcat. Da se razumijemo, nemam ništa protiv normalnih ljudi, među njima i Srba iz Trebinja, ali dokazano četništvo treba kazniti doživotnim izgonom iz Hrvatske. Nema tko raditi? Uvezite još Filipinaca. Evo ih po Mokošici raznose poštu, pristojno se jave, uče jezik, prihvaćaju i kulturu, poštuju našu povijest, kako onu davnu, tako i ovu koju svi mi pamtimo, veliki su radnici i sigurno nam neće srati po glavi.

Mi samo mislimo da smo dobili ovaj zadnji rat. Bitke jesmo dobili ali rat nismo. Dokaz tome je i ovo što se danas dogodilo u Kninu. Tko je taj koji je hrvatskim braniteljima, pripadnicima HOS-a, zabranio ulazak u Knin? Tko? I kakav je to obraz? Pitanja su retorička.
Znam samo da bi vam SUBNOR j**ao majku da ste to njima napravili prije 40 i više godina, a danas bi padale ostavke i glave.”

Dodajmo ovom da je dotičnoj srpkinji sestra poginulog hrvatskog branitelja odgovorila:

“Izrodiše hrvatski branitelji od tad
mnogo mnogo svete dice,
koja će opet branit sveto tlo svoje
od Dubrovnika
do Slavonske ravnice..”