E- peticija: Pupovac odlazi!!!

foto-facebook

Poštovani čitatelji braniteljskog portala!

Poštovani čitatelji portala,
Cilj ove peticije je podržati odlazak Milorada Pupovca s političke scene iz već navedenih razloga u istoimenom objavljenom članku na portalu i sa jasnom porukom:

”ODLAZI S VLASTI JER TI SI ETNOBIZNISMEN i TRGUJEŠ UTJECAJEM, TI SI PROFESOR KOJI SVOJE ZNANJE I KOMPETENCIJE KORISTI PROTIV  INTERESA HRVATSKOG NARODA, TI MRZIŠ SVE ŠTO JE HRVATSKO!” 

Tko je Milorad Pupovac?

Prof.dr.sc. Milorad Pupovac je sveučilišni profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i predsjednik glavnog odbora SDSS-a te predsjednik SNV-a. Nitko ne bi mogao vjerovati da će se jedan hrvatski sveučilišni profesor i saborski zastupnik drznuti mrziti Hrvate i sve što je hrvatsko uključujući naše branitelje i Domovinski rat. Za očekivati je svakako da ta mržnja ima svoj uzrok. Jednom prilikom 1990.-ih iz određenih desnih krugova se čulo: ”Kada svedemo Srbe u Hrvatskoj na 3% tada ćemo ih se riješiti za svagda!” Mislim kako je ta rečenica bila okidač za Pupovca da tako mrzi Hrvate i sve plodove hrvatstva kako onda, tako i danas. Stalno napominje kako je domovinski rat bio zločinački nastrojen prema Srbima, pogotovo onima na području Knina, što dakako nije istina. Njegove poruke odašilju laž i klevetu, no bez obzira na to, on ostaje nedodirljiva figura za hrvatsko pravosuđe.

Druga stvar koja je jako bitna kod g. Pupovca je njegova gotovo pa neograničena moć u političkom prostoru RH pogotovo otkada je u koaliciji s HDZ-om, Andrejom Plenkovićem. Upravo ta moć daje mu s jedne strane snagu da mudro balansira odnose između Srba i Hrvata, sa tendencijom prevage srpstva nad hrvatstvom.

Tako recimo, prema službenom izvješću Milorada Pupovca, Srbi ulaze u vijeća 19 županija, 77 gradova i 148 općina u RH, prenosi Informer, što definitivno označava etničku prevagu u vlasti srpske manjine. Očito je došlo vrijeme kada manjina postaje većina, zahvaljujući spretnim političkim manevrima samog Pupovca.

No, bez obzira na njegov politički obol pansrbizaciji hrvatskog društva, došlo je vrijeme da ode.


Ne zaboravite ostaviti svoje podatke: ime i prezime i e-mail adresu.

Srdačno!

Uredništvo portala


[civist src=”https://widget.civist.cloud/?api_url=https%3A%2F%2Fapi.civist.cloud%2Ft%2Ff338d880-52de-4ade-897f-c2d4c0a204cb%2F#/RW1iZWRkaW5nOmU2MTJkMDkwLTI2ZjUtNDg2Ni05YjEyLTk3ZWU5MGVkZjJkYw==”]