EKSKLUZIVAN VIDEO-Pogledajte, koji put četništva su morali proći kako bi bili “ustoličeni” kao poglavari SPC .JAVLJA LI SE PONOVNO MILITANTNO SVETOSAVLJE?

Dovoljno je pogledati ovaj desetominutni video koji će mnogima otvoriti oči. Upravo onima koji se lako daju navući na laži i obmane članova SPC koji su poticali srpsku agresiju na Hrvatsku.

Foto-screenshot-Srpski pop sa fašistima

Ovaj video traje 10 minuta, pokazuje pravo lice SPC i njezinu ulogu u promicanju četništva. Njihovi visoko pozicionirani crkveni dostojanstvenici igraju u tome glavnu ulogu. Pokazuje se također koji put četništva su morali proći kako bi bili “ustoličeni” kao poglavari SPC. JAVLJA LI SE PONOVNO MILITANTNO SVETOSAVLJE ?

Dovoljno je pogledati ovaj desetominutni video koji će mnogima otvoriti oči. Upravo onima koji se lako daju navući na laži i obmane članova SPC koji su poticali srpsku agresiju na Hrvatsku. Oni (SPC)danas već daju odličja srpskim ratnim zločincima, a da se o tom oštro “ne očituje” HBK, kao i ozbiljna državotvorna Hrvatska politika koja u javnost uputi priopćenje koje srbi i SPC lako ili odmah zaborave…

Pogledajte ovaj jako zanimljiv i kratak video, autora Ivana Vohrića

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA I NJEZINA ULOGA…