EKSKLUZIVNA NAJAVA Igranog filma “ONI SU HRVATSKA” (VIDEO)

Film je odgovor svima koji troše milijunske iznose na filmove koji govore laži i neistine o Domovinskom ratu, ponižavaju žrtvu branitelja, ismijavaju se udovicama i roditeljima poginulih branitelja....

Oni su Hrvatska
Oni su Hrvatska
FILM ONI SU HRVATSKA
FILM ONI SU HRVATSKA

NAJAVA-Igrani film po priči brigadira HV Ivice Matešića Jeremije
Producent: Udruga “Žene U Domovinskom ratu” – Zadar

Redatelj: Ivica Božić
Montaža: Krešimir Božić
Kamera: Ante Božić
proizvodnja Vrsi Film 2017.

Film je snimljen prema priči “Zaboravljene bitke” brigadira HV Ivice Matešića Jeremije, režiser je Ivica Božić, produkcija udruga Žene u Domovinskom ratu Zadar.

Svako je vrijeme  i prigoda da se povijest piše,  pisati je može  svatko, a stvarati je imaju privilegiju samo posebni. I kao što su u samo jednom djeliću dijamanta sadržane sve osobine njegove ljepote tako je i u toj  vremenskoj ljepoti otpora hrvatskog branitelja i hrvatskog čovjeka, tako je u hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu sadržan osnovni smisao i bit Hrvatske Domovine. Pobijedili smo u ratu, ali čini se kako smo pobjedu izgubili u miru.

U niti jednom segmentu Hrvatske države, pobjeda branitelja nije sadržana kao temelj ove zemlje, pače veliki broj institucija, udruga i novinara obezvrijeđeni i umanjuje vrijednosti proizašle iz Domovinskog rata.

Udruga žena zajedno sa Udrugom VRSI FILM, snimila je igrani film  koji će ukazati na ove probleme i nadamo se probuditi savjest mnogih koji još uvijek  nisu svjesni kako su ljudi darivali najvrjednije što su imali,  svoj život za slobodnu  Hrvatsku.

Film je odgovor svima koji troše milijunske iznose na filmove koji govore laži i neistine o Domovinskom ratu, ponižavaju žrtvu branitelja, ismijavaju se udovicama i roditeljima poginulih branitelja.

U filmu glume djeca i unuci hrvatskih branitelja, njih preko 40, hrvatski branitelji i članice Udruge Žene u Domovinskom ratu Zadar.

Film je snimljen prema priči “Zaboravljene bitke” brigadira HV Ivice Matešića Jeremije, režiser je Ivica Božić, produkcija Udruge žene u Domovinskom ratu Zadar.

Svečana promocija se očekuje sredinom rujna 2017. godine.

Vesna M.

Braniteljski portal