Ekskluzivno-“Žestoko se posvađali Bruna Esih i Hasanbegović-Bujanec ih razmirivao pa dobio po nosu”…

prvotravanjska ilustracija.

Večeras kasno iza pola noći u jednom luksuznom zagrebačkom restoranu, ovog prvog travnja, ničim se nije dalo naslutiti da će večer završiti sa krvavim nosevima i šljivom ispod oka…

Ležerna atmosfera u tom restornu uz delicije koje su konobari servirali na stol Brune Esih, Zlatka Hasanbegovića i voditelja Bujice, koji voli dobro pojesti, odjednom je došlo do žučne rasprave.

Na zaprepaštenje velikog broja gostiju, spomenuti trojac počeo se glasno svađati za ekskluzivnim i rezerviranim stolom zatrpanim raznim delicijama.

Odjednom glasna svađa

Bruna je odjednom onako oštro i vrlo glasno počela vikati na Hasanbegovića, spočitavši mu da ona nije tu došla da bi se prepirala oko politike i pripajanja hrvatskoj desnici, Suverenistima, Hrastu i još nekima, već da se došla malo opustiti u ležernoj atmosferi uz večeru sa svojim prijateljima.

Hasanbegović, zabezeknut žestokim istupom Esih, također se skočio na noge i ne baš u njegovim, inače smirenim manirima, počeo jako glasno replicirati Esih, da to nije u redu, jer ako mi sebe narodu prikazujemo kao desnu opciju onda bi se trebali slizati sa svima koji dijele naša razmišljanja, vikao je Zlatan. Neću i gotovo, nema tu više rasprave, odgovarala mu je bijesno Esih, nenamjerno gurnuvši čašu zalivši cijeli stol vinom koje su specijalno za tu prigodu naručili. Zlatan je ostao šokiran a Bujanec koji je do tada mirno sjedio i tamanio sve ispred sebe, odjednom je uvidjevši da je vrag odnio šalu počeo upućivati riječi razmirice između ovih dvoje nabrijanih političara.

Pa nije red da se ovdje prepirete, morao je glasno vikati Bujanec, još žvačući deliciju koju je netom utrpao u usta. Glasna prepirka je odjednom prešla u naguravanje između Esih i Zlatana i rezultirala gubljenjem ravnoteže i padom Esih na pod, ali se ista skočila kao ljuta guja i zgrabila Hasanbegovića za kariranu košulju, specijalno obučenu za tu prigodu i potrgala je, pri tom od žestine zahvata slomivši nokat. Kad je Bruna vidjela da je slomila nokat, tek tad je vrag odnio šalu, postala je još agresivnija vičući, nećeš ti meni zapovijedati sa kim ću ja na izbore i sa kim ću ja koalirati zamahnuvši desnicom prema Zlatanu koji je nekako u manirima MMA borca sagnuo glavu i izmaknuo se, ali je Brunina pljuščetina pogodila Bujanca tik po licu i posred desnog oka, takvom žestimo da ga je Zlatan morao pridržati da ne zalešura. Onako  nježno, elegantno  građenom i plahom Bujancu je cijela desna strana lica naglo pocrvenjela, a ispod oka mu se u tren oka stvorila vidljiva modra šljiva, tako da je morao škiljiti na to oko. Ostao je šokiran te se nije ni pomaknuo ustuknuvši pred zajapurenom Esih. Samo je , kažu gosti promrmljao, vidjet će te vi svoje kad ja dovedem Glasnovića, koji i onako nije sa njima želio na večeru, iako je bio pozvan, kažu upućeniji gosti.

Bujanec je kažu zatražio ubrus od konobara i malo leda, jer mu je šljiva na desnom oku naglo bujala da bi ledom ublažio svoju bol. Bruna je zgrabila svoj sako i nešto nerazgovijetno vičući napustila restoran. Zlatan je također , sav zbunjen i bijesan također uzeo karirani kaputić i laganim korakom oprezno napustio restoran, da ne bi  slučajno sustigao Brunu i prvotravanjski meč se ponovo nastavio negdje vani.

Bujanec je ostao sam sa svojim problemom desnog oka i kao veliki kavalir pozvao konobara da sredi račun stola za kojim se “dogodio obračun”, još uvijek žaleći što na toj večeri nije bio sposobni i opako spretni ratnik Glasnovć. Ispričavajući se osoblju Bujanec je polako i tužno što večeru nije doveo do kraja, napustio restoran, vrteći glavom amo – tamo, zasigurno se pitajući, što je ovo sve njemu trebalo, uz pouku i još sa dobrom šljivom na oku,da nije dobro prvoga travnja izlaziti na večeru…

No najveća tuga Bujanca je možebitno ta što je ostao uskraćen za informaciju od dvojca Bruna & Zlatan, hoće li se Esih i Hasanbegović napokon odlučiti s kim će koalirati ili ići u savez, sa desnim, kao što su često govorili Esih i Hasanbegović da tamo pripadaju ili će ići sami, pa čekati kako će se razvijati politička situacija na terenu za nadolazeće EU izbore i one druge parlamentarne.

1.travanj 2019. godine 

Piše -Jure Balota- Matin i Marin

Foto-Fejsbuk

Comments are closed.