Subota, 25. svibnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Emil Čić: Marksizam je ateističko oružje masonerije i sotone a njihove metode su se promijenile, ali ne i ciljevi uništenja Crkve

Foto:HAZUD.hr

 

Intelektualac Emil Čić od travnja 2011. je akademik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori, Švicarska. Pročelnik  je za umjetnost HAZUD-a. Umjetnik je s tri fakulteta i objavljenih 10 vlastitih knjiga, ambiciozan glazbenik i znanstvenik. Prvi je hrvatski bečki lauret za kompoziciju, s tri najveće nagrade koju Beč daje za skladanje: Nagradna stipendija Alban Berg Stiftunga za klavirski koncert, Nagrada Theodor Körner Stiftung za unapređenje znanosti i umjetnosti za djelo Sinfonietta, Radna stipendija grada Beča za djelo Requiem. Politika mu je dodatna strast. Tko o čemu, svi o masonima; naš  je sugovornik dovoljno u problemu da nam pojasni zašto se priča o masonima i što je u pozadini problema. Prenosimo dio intervjua.

Što je ispiranje mozga u današnjim medijima?

Ispiranje mozga u medijima je uporno metodičko ponavljanje lažnih interpretacija politike, povijesti, religije i kulture, kako bi se tim putem mase dezorijentirale i počele i nastavile glasovati za političke i kulturne modele koji su u suprotnosti s tradicionalnim poimanjem obitelji, nacije i vjere. Nacija i država koja izgubi sve kriterije tradicionalnih vrijednosnih sustava i modela nakon toga vrlo lako postaje bankarsko i političko roblje, jer više ne postoje kriteriji za prepoznavanje dobra i zla,, pravog i krivog.

Estulin potvrđuje da u tom kontekstu pojam “Doba vodenjaka” nije nastao spontano već se pod tim nazivom nalazi isprepletena okultna osovina zla koja se “…sastoji od najuglednijih centara znanja i istraživanja kao što su Stanfordski istraživački centar na Sveučilištu Stanford … ženevska Međunarodna zaklada za alternativni razvoj i Menadžerski konferencijski centar, prvi fakultet sa radnim vremenom osmišljen za Doba Vodenjaka na kojem visoki rukovodioci (po izboru časopisa Forbes) uče o metodama mijenjanja ponašanja. Ljudski zombiji postavljeni na najviše upravne položaje, koji bi nas trebali uvesti u “Novo mračno doba” transcendentalne svijesti.…» (str. iii), a ta transcendentalna svijest hrani se raznim istočnjačkim sektama.

Koliko u tome imaju ulogu masoni?

To pitanje je povratak na strategiju djelovanja britanske masonerije, koja je stupkom antikršćanska i u svojoj biti politeističko-sotonistička: britanska imperijalna ideologija demokracije jest teološki politeizam ravnopravnih bogova koji se natječu za vlast, a pobjeda se postiže specijalnim ratom, odnosno propagandom. Već u XIX. stoljeću britanska skupina imperijalista Alfreda Milnera razradila je sve metode kojima će Europu nakon svjetskih ratova pretvoriti u britansku služavku, a da bi u tome uspjeli poslužili su se metodama špijunaže, unutarnje izdaje među svim narodima i specijalnim psihološkim ratom kojeg je nositelj Tavistock Institut. Kako on djeluje to smo već opisali.

Masoni su majstori za izazivanje kriza…

Svjetska država iz upravne mreže Komiteta 300 stvara se dirigirano preko mreže stručnjaka “Instituta Tavistock” te su stvari otišle tako daleko da postoje računalni sustavi sa skupljenim informacijama o svakom pojedinom čovjeku: totalitarni nadzor pojedinaca ide preko manipulacije sviješću sve do psihoprofila svih važnijih pojedinaca, kojima se netko bavi. Krajnji cilj je uspostava ropstva nad svima koji će preživjeti tekuće ratove i pomore, a uspostava ropstva ide preko zatiranja identiteta nacija i svih pojedinaca: učiniti ljude drogiranima i duhovno slijepima cilj je života u svjetskoj državi, koje je Ujedinjena Europa tek prelazni morbidni oblik. “…Godine 1946. Tavistock će postati važan saveznik Rockefelleru u borbi za preuzimanje vlasti u radničkim sindikatima diljem svijeta. Jedan od ključnih događaja koji je oblikovao tu borbu bio je (hvaljeni) Marshalov plan…”, kojim je Europa nakon drugog svjetskog rata bila opljačkana i podvrgnuta kolonijalnim silama Amerike i Britanije. “…Između 1948. i 1951., kada se Marshalov plan formalno provodio, Kongres je odredio 13,3 milijardi dolara kao “pomoć” za šesnaest zapadnoeuropskih država. Tim kreditom vrlo je jeftino kupljena europska industrija i europska radnička klasa…” (Estulin, str. 29) Nakon što su izgladnili i poslije rata ukrotili Njemačku, počeo je prividan uspon Europe, ali taj uspon bio je pod potpunim nadzorom novih vlasnika Europe i oni su joj odredili trenutak sloma i ekonomskog pada. A sve to, kao i današnji ekonomski slom Europe isplanirano je – u “Institutu Tavistock” i njegovim podružnicama.

O kojoj temi masoni ove godine najviše vode brigu?

Masoni naviše razmišljaju o stvaranju svjetske države, o načinu kako izazvati ekonomski slom svih sustava da bi se vlast povjerila jednom kriznom tijelu, o načinu na koji bi trebalo izazvati III. svj. rat da bi se stvorila svjetska država. Njihov glavni problem je Europa kao prijelazna faza. Masoni kontinuirano razmišljaju o dovršenju starih planova.

Europa je kao prijelazni oblik svjetske vlade promicana još i na Haaškom kongresu u svibnju 1948. te je ondje doneseno sedam rezolucija o stvaranju političke unije, prije nego li je europske narode bilo tko uopće pitao. “…U sedmoj rezoluciji stoji: Stvaranje Ujedinjene Europe mora se promatrati kao BITAN KORAK KA STVARANJU UJEDINJENOG SVIJETA (čitaj: svjetske države, prim. E.Č.)… Marshalov plan, pored toga što je pomogao da Europa ponovno stane na svoje noge, doveo je 1950. do Schumannova plana, kada je francuski ministar vanjskih poslova Robert Schumann predložio da se cjelokupna proizvodnja ugljena i čelika Francuske i Njemačke stavi pod upravu jednog nacionalnog tijela”, koje je pak dovelo do stvaranja Europske zajednice za proizvodnju ugljena i čelika (ECSC), zatim do Euratoma (Europske zajednice za atomsku energiju) i naposljetku do zajedničkog tržišta. (…) Potpisivanjem Rimskog sporazuma i utiranjem puta Europskoj ekonomskoj zajednici 1957. napravljen je sljedeći korak ka budućoj svjetskoj kompaniji d.o.o.…” , (Estulin, str. 31) a to znači prema svjetskoj državi. Cjelokupno planiranje i provedbu ovakvih planova omogućila je znatna financijska pomoć obitelji Rockefeller.

“Vi ste nas izabrali – mi odlučujemo bez vas, za vas i protiv vas”. To možemo iščitati kao moto pod kojim vladaju “vladari svijeta” i njihovi inferiorni klonovi u sustavu demokracije koja to stvarno nije. Temelj vladanja sviješću masa jest manipulacija koja se vrši svim mogućim sredstvima: od droga, preko dezinformacija do stvaranja supkulturnih pokreta koji preko loše zabavne glazbe gube kriterije za sve ono što je u društvu uistinu vrijedno. Daniel Estulin potrudio se dati nužne dokaze koji objašnjavaju manipulacije Novog Svjetskog Poretka, pa će čitatelj njegove knjige biti obogaćen novijim uvidima, koji stručnom poznavatelju ne predstavljaju nepoznanicu i iznenađenje. Mnoge od opisanih problema susrećemo i u knjizi “Komitet 300” Johna Colemana, “Četvrti Reich bogatih” Desa Griffina i mnogih drugih. Ali Estulin problem osvjetljava novijim informacijama iz drugog kuta gledanja.

Tko kod nas ispire mozak i zašto?

Novinar Joško Ćelan u nizu svojih članaka i nekoliko knjiga objasnio je da Hrvatskom vlada UDBO-masonerija: svi bivši UDBAši postali su članovi paramasonskih Lions i Rotary Clubova i vlasnici su velikih poduzeća i medija. Lions bi bio “pioniri maleni” a Rotary su komunistički pomladak – aktivisti SKOJevci. Mediji stvaraju uzorke slike svijeta po narudžbi svojih šefova i kreiraju lažne ankete o popularnosti neke osobe, dok istodobno kleveću najvrjednije hrvatske intelektualce, tako da narod nikako ne bi dobio novo i kvalitetno vodstvo. Nedavno sam ga susreo i informirao me o tome da je na Facebooku objavljena lista na kojoj se vidi kako novinari režimskih novina mjesečno navodno dobivaju po 50.000 do 60.000 kuna za članke koje nitko ne čita i za novine koje malo tko kupuje. Promičbenom stroju važna je uniformiranost ponovljene laži, a da bi se lagalo mnoge lažljivce treba odlično platiti, jer im se inače ne isplati da lažu.

–  Čini se da strani lopovi polako miču naše lopove sa političke scene hgk, habor…

To je dobro, ali time je problem tek djelomice riješen, jer u okviru regionalizacije nacija i država Europe kolonijalisti na domaćem području kane postaviti svoje kolonijalne upravljače, uz priliv stranog stanovništva. Plan je kupovanje tuđe zemlje za tuđinsko stanovništvo, a zajedno s tim pravo stranaca da sudjeluju u lokalnim i nacionalnim upravama, jer oni su kao i mi – državljani Europe.

 Koja je uloga masona u katoličkoj crkvi?

Uloga masona u Crkvi je razaranje Crkve. Njihov krajnji cilj je kroz liturgijske i crkvene reforme transformirati Kat. Crkvu u svjetsku crkvu “Božje ljubavi” ujedinjenih religija kojima  je načelu neki novi Krist, koji je kršćanima najavljen kao Antikrist, te nametnuti neku vrstu latinskoameričke marksističke “teologije oslobođenja” koja se ostvaruje u provedbi lažne socijalne pravde, i u pretvaranju Crkve u socijalnu ustanovu. Njihov je cilj poništenje djela Pape Pija X. (1903. -1914.) čije najvažnije doktrinarno djelo je bila borba protiv modernizma: Enciklika Pascendi od 8. rujna 1907. osudila je modernizam, agnosticizam i imanentizam. U istom duhu Papa će u jednom pismu francuskim biskupima 1910. osuditi lijevo usmjeren kršćanski pokret Sillon Marka Sangniera (1873.-1950.) koji je propovijedao “demokratsko i socijalno kršćanstvo”. Demokracija je kao masonska ideologija davno osuđena od Crkve, a socijalizam je bio drugo ime za ateistički komunizam. Sve te modernističke tendencije ponovno su oživjele i nastoje se nametnuti kao novi duh Crkve. Isti problem imao je i Papa Pio XI. koji je uznemiren zbog ubacivanja marksista u redove klera godine 1936. osudio glasilo kršćanskih marksista – Terre nouvelle. Sve to možete naći u knjizi “Povijest Vatikana” Jaquesa Merciera.

Marksizam je ateističko oružje masonerije i sotone a njihove metode su se promijenile, ali ne i ciljevi uništenja Crkve. Zadnju riječ reći će sam Bog.

Igor Drenjančević/HAZUD.hr

Najnovije

Bomba iz NATO-a, Stoltenberg uputio apel, mijenjaju se pravila igre: Došlo je vrijeme, Ukrajinci gađajte ciljeve u Rusiji!

Foto:Platforma X   Stoltenberg je to rekao u intervjuu Economistu, nakon što se već dulje vrijeme raspravlja o tome, a Velika Britanija prije mjesec dana Kijevu...

Kažu da je on stvorio Tuđmana, a ne obrnuto: Poruka velikog domoljuba prije nego što je umro

Gojko Šušak u hrvatskoj će povijesti zauvijek ostati upamćen kao jedan od najvećih domoljuba, ratni ministar obrane Republike Hrvatske od 1991. do svoje smrti 1998....

Njegova su se proročanstva ostvarila: Gaddafi je odavno raskrinkao uvrnute vrijednosti Zapada i UN-a

Foto:Wikipedia   Libijski vladar Muammar al-Gaddafi Europi je predvidio upravo ono što se odavno dogodilo. Gaddafi je davno predvidio val useljavanja iz Afrike i sveti rat na...

Vučić uvređen i iznenađen!

Foto:N1   Srpski predsjednik Aleksandar Vučić komentirao je izglasavanje rezolucije o Srebrenici, ali i zastupnike crnogorske vladajuće većine koji su u parlamentarnu proceduru uputili prijedlog rezolucije...

Zašto Hrvati gaze po svojim stratištima?!

Foto:Katolički tjednik   Većina (srednje)europskih država ima muzeje posvećene žrtvama komunističkih zločina. Pa, ipak, kada je Stjepan Bartulica promovirao ideju o osnivanju takvog muzeja u Hrvatskoj,...