Europarlamantarac uhićen u kršenju mjera – u LGBT orgijama s 25 ljudi…”pronađena i pozamašna količina ilegalnih opijata”

Po dolasku policijskih dužnosnika, svi su sudionici zabave bili nagi, a na lokaciji je pronađena i pozamašna količina ilegalnih opijata...

Belgijska policija je ovoga petka u sklopu borbe protiv kršenja protupandemijskih mjera prekinula ilegalne gay orgije nedaleko od briselskog Steenstraata u kojima je sudjelovalo 25 muškaraca, javlja valonski portal La Dernier Heure, a vijest je službeno potvrdio i ured javnog tužitelja, prenosi Euractiv

U podrumu LGBT bara, koji je zatvoren zbog lockdowna, ovoga se petka održala zabava na kojoj je sudjelovalo 25 muškaraca. Po dolasku policijskih dužnosnika, svi su sudionici zabave bili nagi, a na lokaciji je pronađena i pozamašna količina ilegalnih opijata.
Iako je vijest sama po sebi vrlo neobična, valonskim je novinarima najviše za oko zapela informacija da je među uzvanicima dotične zabave bio i jedan zastupnik Europskog parlamenta, čiji identitet još uvijek nije dostupan javnosti. Ono što se uspjelo saznati, naime, jest činjenica da je europarlamentarac pokušao pobjeći policiji, a nakon što su ga dužnosnici presreli i priveli zbog kršenja nekoliko protupandemijskih mjera, odlučio se pozvati na svoj zastupnički imunitet.
Prema posljednjim informacijama belgijskih medija, svim će se sudionicima ilegalne zabave uručiti kazna zbog kršenja lockdowna, a neke će se teretiti i za posjedovanje droge, prenosi izvor-narod.hr.
D.K.