EVO ISTINE: OTKRILI SMO TKO STOJI IZA “NAPADA” NA PUPOVCA…

Da ne duljimo sa pojašnjenjima, već da vam otkrijemo...

screenshot-b92

TAKOZVANI “NAPAD” NA PUPOVCA, ILI NOVA SVASTIKA

Nije nam rebalo mnogo da zbrojimo dva i dva…

 „Populistički udar nije gotov“

Prateći sve moguće naslovnice lijevih neoliberalnih medija, jednostavno se dođe do zaključka koji je jedini mogući-“napadač”…

Ljevičarski populisti poput Andreja Plenkovića, Davora Bernardića i mnogih drugih imaju nesavladivu želju za objašnjenjem kako se netko poput Milorada Pupovca može pokušati pozicionirati kao šampion istih ljudi.

Mnogi od urednika fake news (loših vijesti) uspjeli su uzburkati javnost i skrenuti pažnju mnogih u hrvatskoj koji trče na loše centriranu prvu loptu. Skoro svi mainstream mediji u prvim udarnim terminima, udaraju jasno i glasno-“Napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca!? Portali i tiskovine u službi novog svjetskog poretka, također. Sve moguće naslovnice su pune Pupovca, ali nigdje jasne slike snimka, fotografije. Jednostavno nema ničega! Nema dokaza! Dovoljno je samo da predstavnik srpske manjine malo zacvili i svi se dižu na zadnje noge i ispaljuju naslove kao da je krenuo treći svjetski rat, a ne tamo netko navodno bacio neki komadić hrane ili tko zna je li uopće, jer nitko ništa nije vidio, čak ni kamere kojih je po gradu Zagrebu kao u Big Brotheru. Svi osuđuju “napad”. Čak i premijer Plenković iako nema informaciju o ničemu, ali je pročitao, pa eto mora se i on oglasiti.

Pa za divno čudo i sam Hrvatski ratni general iz Domovinskog rata i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved kaže, zamislite sad ovu izjavu; (Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved osudio je u subotu napad na zastupnike SDSS-a Milorada Pupovca i Borisa Miloševića, istaknuvši kako hrvatski branitelji najbolje znaju što je stradanje i patnja.) U čemu je i kako to stradao i patio Milorad Pupovac? Ministre, nije Milorad bio na prvim crtama bojišnice, nije bio ranjavan. Nije bio u srpskim logorima maltretiran i tučen. Gdje  i u čemu to ministar Medved vidi bol i patnju Milorada Pupovca, veliko je pitanje? -Nitko ništa nije vidio i nitko ništa ne zna, ali on, Pupovac  je tako rekao i to “mora biti tako”.

Svi su zaboravili jednu stvar koja se jako često događa u svijetu , ali se ne dižu halabuke oko toga, ljudi se čak i zabavljau na njihov račun i oni zajedno s ljudima.Jer, sve je to za ljude.

Da se taj populistički “napad” i dogodio u demokratskoj državi (bez posljedica i krvi uz navodno bačenu nekakvu imaginarnu hranu, limun ili hamburger- to se kreatori još nisu dogovorili)- napadi takve vrste na političare u svim demokratskim zemljama je dozvoljen i potpuno je legitiman. Zašto onda to ne prolazi i u Hrvatskoj?? U normalnim zapadnim demokracijama političare se javno napada svakakvom hranom,jajima, tortama, rajčicama, brašnom, ali i cipelama, što su zabilježile i kamere kad je na američkog predsjednika Busha svoju cipelu  bacio jedan novinar, i nikom ništa. Nije ga povrijedio i sve je otišlo u šaljivom smijeru. Svi su se zabavljali na taj račun. Nikada nitko u normalnim demokratskim zemljama nije zbog toga išao u zatvor, niti su mediji od toga stvarali ovako ogromno huškačko ozračje “velikog i užasavajućeg nasilja”, kao što se to populistički događa ova dva dana u Hrvatskoj. No Pupovac i mašinerija koja stoji iza svega ovog je otišla i korak dalje. Sad se služe manipulatvnim pamfletima , kao da je ovo napad na sve srbe u Hrvatskoj, što je suludo, ludo, nenormalno, nemoralno i previše populistički.

Zašto je danas Pupovac bio bijesan i u Varivodama kad je doslovce nervozno grmio i galamio u mikrofon?

Naravno, TEMA prosvjeda u Vukovaru je razlog.

TEMA vukovarskog prosvjeda je jako opasna za Pupovca i mnoge oko njega i uz njega. Prosvjed koji ĆE SE se 13. listopada  ODRŽATI u Vukovaru na poziv vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave zbog sporosti ili neprocesuiranja ratnih zločina u Vukovaru i cijeloj Hrvatskoj.

TAKOZVANI “NAPAD” NA PUPOVCA, ILI NOVA SVASTIKA

Da ne duljimo sa pojašnjenjima, već da vam otkrijemo one koji su osmislili sav ovaj populistički kupleraj oko tzv “napada” na Milorada Pupovca…

Napad su izvršili upravo oni koji su na Poljudu nacrtali SVASTIKU!

 „Ali, populistički udari još nisu gotovi“

Braniteljski portal

Comments are closed.