EVO POPISA SRBA KOJIMA JE HRVATSKA ISPLATILA NOVAC, DOK SE OD SRBIJE NE TRAŽI ISPLATA RATNE ODŠTETE

Unatoč tom što smo kao Hrvati pobijedili vojnom i u svakom drugom pogledu agresorsku srbiju, danas nažalost često svjedočimo kao se zatvaraju hrvatski branitelji, zapovjednici, generali i svi oni koji su sudjelovali u obrani svoje Hrvatske....

AGRESORSKA JNA I ČETNICI ODVODE VUKOVARSKOG ZAROBLJENIKA KOJEMU SE POSLIJE GUBI SVAKI TRAG
AGRESORSKA JNA I ČETNICI ODVODE VUKOVARSKOG ZAROBLJENIKA KOJEMU SE POSLIJE GUBI SVAKI TRAG

Srbija je izvršila agresiju na Hrvatsku sa ciljem zauzimanja hrvatskog teritorija i stvaranja velike srbije a u toj brutalnoj agresiji je do temelja uništila veliki broj gradova, općina sela ali i ubila ogroman broj hrvatskih branitelja, civila, starih i nemoćnih ljudi, silovali su velik broj žena, stvorili su srpske koncentracijske logore u kojima su vršili brutalna silovanja, premlaćivanja do smrti,. Vršili su likvidacije po Banovini, Vukovaru, Ovčari, Dalmaciji, i na svim zauzetim teritorijima RH. No za to srbija nije ni jednu lipu isplatila ni jednoj obitelji u Hrvatskoj, dok sa druge strane , napadnuta i porušena RH plaća obeštećenja agresorskoj srbiji, što je jedinstven slučaj u svijetu.

AGRESORSKA JNA I ČETNICI ODVODE VUKOVARSKOG ZAROBLJENIKA KOJEMU SE POSLIJE GUBI SVAKI TRAG

Hrvatska takvoj srbiji, kao članica EU, čak dozvoljava da ispunjava pretpristupne pregovore za ulazak u EU, što je neshvatliva politika EU koja se baš i nije potrudila Hrvatima pomoći u velikosrpskoj agresiji na našu Domovinu. Još su nam zajedno sa UN uveli i embargo na naoružanje nenaoružanog hrvatskog naroda da bi nas srbi što prije pregazili i zacrtali “svoje” zamišljene granice tzv velike srbije.

foto-twitter-ilustracija-Hrvatski branitelji skidaju jugoslavensku komunističku i totalitarističku zastavu sa crvenom zvijesdom koja je palila i žarila po Hrvatskoj

Unatoč tom što smo kao Hrvati pobijedili vojnom i u svakom drugom pogledu agresorsku srbiju, danas nažalost često svjedočimo kao se zatvaraju hrvatski branitelji, zapovjednici, generali i svi oni koji su sudjelovali u obrani svoje Hrvatske. Nažalost je tomu tako, ali jako žalosti činjenica što se naša politička vrhuška ne može državnički oduprijeti tom srpskom hegemonizmu pa su nam još u igru uvukli i srpsku manjinu na čelu sa Miloradom Pupovcem za kojega ne glasa niti 10% hrvatskih pravoslavaca ili srba , kako to Pupovac voli reći. No, oni koji također, kao nigdje u svijetu, kao manjina imaju hrvatskim Ustavom zagarantirana mjesta u Saboru, gradovima itd. Da bi se sve to riješilo samo je potrebna korekcija hrvatskog Ustava i zakona da bi se tomu stalo na kraj , pa da srpska manjina napokon izlazi sa svojim kandidatima na zagarantirane demokratske izbore i glasa za one koje podržava većina njih , a to Pupovac zasigurno nije…Tu su, po svemu sudeći druge “šire i duboke” zakulisne političke igre u pitanja , pa bi za ovaj tekst trebalo ispisati barem desetak kartica, ali je sasvim dovoljno i ovoliko da nas uvede u meritum stvari i situacije kakvu je Hrvatska “sama sebi” zakuhala.

O svemu ovom su mediji izvještavali ali je službena Hrvatska politika ostala šutke kao i oporba.

T.H.