FILIP HRGOVIĆ NAJAVIO VELIKE VIJESTI ‘Svim svojim fanovima šaljem velike poljupce i zahvale. Ostanite tu jer bi moj sljedeći protivnik u Zagrebu…’

instagram

Hrvatski boksački teškaš i profesionalac Filip Hrgović posljednje dane i tjedne provodi u američkom Miamiju na Floridi, gdje brusi svoje vrhunske kvalitete uoči nastavka za sada vrlo uspješne profi karijere, piše Fight Site.

O treninzima koje odrađuje s poznatim kubanskim trenerom Pedrom Diazom redovito izvještava na društvenim mrežama. Prije nekoliko dana je otkrio da jutarnja trčanja odrađuje s jednim od najboljih boksača današnjice Guillermeom Rigondeauxom, a ovog vikenda je najavio veliku vijest vezanu za meč koji mu slijedi 8, rujna u zagrebačkoj Areni.

“Svim svojim fanovima šaljem velike poljupce i zahvale. Ostanite tu jer bi moj sljedeći protivnik za nastup u Zagrebu trebao biti vrlo brzo otkriven”, napisao je Hrga.

Hrgović je profesionalnu karijeru  započeo 30. rujna 2017. godine, a do sada je ubilježio pet nastupa i svih pet uvjerljivih pobjeda. U posljednjem nastupu u svibnju je svladao Meksikanca Filiberta Tovara. Najveći skalp do sada mu je onaj Seana Turnera iz veljače kojeg je pobijedio odlukom sudaca.

Zagrebački čelični udarač je nakon samo pet profesionalnih nastupa već 33. teškaš svijeta, a prema najavama meč u rujnu u zagrebačkoj Areni bi trebao za ulog imati interkontinentalni pojas svjetskog prvaka. Pa Filipe sretno!

instagram

D.J.