FILIP HRGOVIĆ NE ŽELI VIŠE ČEKATI! NAJBOLJI HRVATSKI BOKSAČ ŽELI SAMO NAJBOLJE OD NAJBOLJIH ‘Ili jesi ili nisi, ili imaš ono nešto ili nemaš’

Hrgović: Želim najjače! Nemam što čekati, šampion jesi ili nisi...

Samo jedna minuta trebala je Filipu Hrgoviću da se na najljepši mogući način predstavi američkoj publici i u Oxon Hillu nokautira Gregoryja Corbina. Hrvatski je udarač najavio velike stvari, a u svom najvećem meču dosadašnje karijere pokazao je da je itekako ozbiljan u svom pohodu na svjetski tron…

Još uvijek nije poznato ime idućeg Hrginom protivnika, ali on je jasan, želi samo najbolje od najboljih.

– Kao što sam već ranije rekao želim samo najjača imena, Povetkina, Chisoru, Takama… ljude koji su se već okušali u borbama za svjetske titule i koji su bili prvaci. To su borbe koje iz mene mogu izvući najviše. Ili si pobjednik ili nisi. Neću postati prvak ako odradim još tri meča ili četiri ili dva. Ili jesi ili nisi, ili imaš ono nešto ili nemaš. Ja smatram da imam, rekao je Filip za RTL.

Hrgović bi se u ring trebao vratiti za nešto više od dva mjeseca.

– Ja računam da će to biti 24. kolovoz. Bit će to SAD ili Meksiko, tako mi je rečeno, pa je kazao nekoliko riječi o prvaku Tysonu Furyju.

– On je možda najbolji boksač današnjice. Vrhunski tehničar i boksač. Može pobijediti bilo koga. U posljednjem meču s Wilderom mislim da su ga pokrali, mislim da je bio bolji, ali, ovaj meč koji je imao mislim da nije dostojan njegova imena,zaključio je Filip, koji je na novim ljestvicama po IBF-u 13. Ruizov izazivač, po WBC-u Wilderov 12. izazivač, a po WBA deveti izazivač prvaka Ruiza.

D.J.