FOTO Hrvatski branitelji već 10 školsku godinu za redom provode projekt „Promicanje vrijednosti i istine o Domovinskom ratu” !

Nakon prošlogodišnje pauze zbog korone u ovoj šk.god.2022/23 nastavljaju se prezentacije po osnovnim, srednjim školama i gimnazijama...

Foto-UDVDR RH Podružnica Koprivničko-križevačke županije

UDVDR Podružnica Koprivničko- križevačke županije započinje već 10 školsku godinu za redom provedbu projekta „Promicanje vrijednosti i istine o Domovinskom ratu u Koprivničko-križevačkoj županiji“ .

Projekt od samog početka sufinancira i daje svoju punu potporu Koprivničko- križevačka županija a uz županijsku UDVDR kao nositelj projekta, partnerske udruge i puna potpora u provedbi projekta su Udruga Prvi hrvatski redarstvenik Koprivničko- križevačke županije, Udruga Specijalne jedinice policije “Ban” Koprivnica i Udruga klub 61.lad PZO Koprivnica.

Nakon prošlogodišnje pauze zbog korone u ovoj šk.god.2022/23 nastavljaju se prezentacije po osnovnim, srednjim školama i gimnazijama a novost je da je projekt postao sveobuhvatan te se uz prezentacije po školama, organiziraju tribine, okrugli stolovi kao i ostali sadržaji s ciljem da se navedenim aktivnostima podsjeti na ogromnu ulogu, značaj i doprinos naše županije kao i ratnih vojno-policijskih postrojbi tijekom Domovinskog rata.

Braniteljski portal

VEZANE VIJESTI

Lustracijom domoljuba 2000 godine, slomljena je kralježnica hrvatstva i u Hrvatskoj i u BiH