Srijeda, 6. prosinca 2023.
Braniteljski portal

FOTO Imamo fotografije izvora vode u koji migranti vrše nuždu, pogledajte ovu strahotu…

Aktualna tema u pograničnom području Ličko-senjske i Karlovačke županije dobila je novi nastavak...Granica nam je sir i oni to znaju. Nije tome kriva policija, o njima sve najbolje, rade odličan posao, znam kako im je...

Fotografije izvora vode o kojem je u pismu Vladi RH pričao lokalni građanin Marković, dobili smo upravo od njega. Na fotografijama je vidljivo onečišćenje izvora…LIČANIN UPUTIO OTVORENO PISMO VLADI RH: “Što se čeka? Vama u Zagrebu migranti ne vrše nuždu na izvoru pitke vode”

– Mi smo ti koji živimo tamo. Nije normalno da se grupe muškaraca našetavaju dvorištima, provaljuju, kradu. Policija na dnevnoj bazi ima po tisuću pokušaja prelaska granice, fizički to više ne mogu pokrivati. Granica nam je sir i oni to znaju. Nije tome kriva policija, o njima sve najbolje, rade odličan posao, znam kako im je. Vojsku treba staviti na granicu, pokazati im da neće tu prelaziti, neka traže drugi izlaz. Nadam se da neće do toga doći, ali znam da će biti gore od ovoga jer se ništa ne poduzima. Vlada RH ili ne shvaća ozbiljnost situacije ili misle da situacija nije ozbiljna. Poslao sam im pismo jer sam frustriran, ne znam više kome se obratiti, poručio je Marković za LikaClub.

Foto: Vlado Marković, ilustracija

D.K.