(FOTO) NA TRIBINAMA ZAVLADALA UZBUNA! UTAKMICA PREKINUTA ZBOG PROVOKACIJE IZ ZRAKA Pogledajte što je sletjelo na travnjak, prekid je trajao duže od 20 minuta

Azerbajdžanski Qarabag vodio je protiv domaćina s 2:0...

Večerašnja utakmica Europske lige između Dudelangea i Qarabaga u Luksemburgu prekinuta je zbog drona koji je nosio armensku zastavu…

Azerbajdžanski Qarabag vodio je protiv domaćina s 2:0 u trenucima kada se spomenuti dron sa zastavom pojavio iznad Dudalengeovog stadiona koji nosi ime Stade Jos Nosbaum, donosi sportske.

Dron je lebdio iznad igrača obiju momčadi, sudac je prekinuo utakmicu, kako su objasnili iz UEFA-e, iz sigurnosnih razloga, a u jednom trenutku veznjak Qarabaga Gara Garajev pokušao ga je oboriti ispucavanjem lopte. U tome nije uspio i prekid susreta trajao je između 20 minuta i pola sata.

Ovakav potez bio je očita provokacija na račun Qarabaga, budući trenutno ne postoje diplomatski odnosi između Azerbajdžana i Armenije zbog konflikta ‘Nagorno-Karabakh’. Riječ je o teritorijalnom i etničkom konfliktu između Armenije i Azerbajdžana oko sporne regije Nagorno-Karabakh i sedam okolnih pokrajina.

D.J.