FOTO Ovaj potez Boysa osvanuo na poznatoj sportskoj stranici i izazvao tisuće lajkova: ‘Podrška Ukrajincima’

Na Maksimiru se u četvrtak igrala nokaut-utakmica za plasman u fazu osmine finala Europa lige između Dinama i Seville, a na stadionu se nalazio velik broj navijača Modrih...

Tijekom utakmice među Dinamovim navijačima mogla se primijetiti i ukrajinska zastava, čime su oni jasno dali do znanja kome daju podršku u ruskoj invaziji na Ukrajinu…

Ukrajinska zastava vijorila se u rukama Dinamovih navijača

Dinamovi navijači sa sjevera uzvikivali su i “Slava, slava Ukrajini”, što su ostale tribine popratile pjesmom i uzvicima “U boj, u boj, za narod svoj”.

Krajem prvog dijela stigla je i nova poruka Ukrajini s maksimirskih tribina, a na kojoj je pisalo “Podrška Ukrajincima!”.

Lijep potez Dinamovih navijača prepoznale su i strane sportske stranice pa je tako ugledni Bleacher Report Football na svojem Facebook profilu podijelio fotografiju Dinamovih navijača koji iskazuju podršku Ukrajincima.

“Navijači zagrebačkog Dinama drže natpis “Podrška Ukrajincima’ tijekom utakmice Europske lige protiv Seville”, kratko su napisali uz fotografiju. Tu je objavu u sat vremena lajkalo više od pet tisuća ljudi.

D.J.