FOTO Proslava rođenja djeteta završila brutalnim napadom s teškim posljedicama! SRBI “SKORO NA SMRT PREBILI HRVATA”. ‘Da ne bi i Thompsona slušao’: Skakali mu po glavi, jedva su ga spasili…

“Uz nas Vinkovčane i Novoselce, bili su tu i dečki srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza u kojima živi rođak koji je slavio rođenje djeteta”...U vinkovačkoj bolnici Ivanu su ustanovljene teške ozljede višestrukog prijeloma lubanje i kosti lica, očne šupljine, nosne kosti, te je prebačen na KBC Osijek...Ono što Ivan, inače sin hrvatskoga branitelja, i njegova obitelj, u ovom trenutku najviše žele to je da se ovaj slučaj što prije rasvijetli i da počinitelji odgovaraju....

Foto: Katarina Andrijanić / novosti.hr

Dvadesetosmogodišnji Vinkovčanin Ivan Andrijanić teško je ozlijeđen u fizičkom napadu koji se dogodio prošloga vikenda na proslavi rođenja rođakova sina, a ozlijeđen je i suprug njegove sestrične koji ga je pokušao zaštititi od nasilnika…

Bio je to, ističe Andrijanić, potpuno neočekivan i divljački napad, na proslavi u Lovačkom domu u Starim Jankovcima na kojoj je sudjelovalo tridesetak osoba. “Uz nas Vinkovčane i Novoselce, bili su tu i dečki srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza u kojima živi rođak koji je slavio rođenje djeteta”, ističe Andrijanić za vinkovački portal novosti.hr.

Foto: Katarina Andrijanić / novosti.hr- Užasno pretučen sin hrvatskog branitelja Ivan Andrijanić (28)-Ovo je Hrvat iz Vinkovaca, pretukli su ga lokalni Srbi! Policija i političari šute!

Kako kaže, brutalni napad do kojega je došlo u nedjelju oko dva sata poslije pola noći, kada se većina društva već bila razišla, uslijedio je nakon što ga je netko upitao ima li neku glazbenu želju. “Glazbu smo puštali preko Youtubea i ja sam zaželio čuti nešto od Škore”, ističe Ivan. Uslijedio je, kaže, provokativan upit želi li možda da mu puste Thompsona.

Osjetivši kako se atmosfera mijenja i postaje napeta, odgovorio je kako to nije potrebno i da i dalje mogu puštati “cajke” što se uglavnom i slušalo do tada. To je, pretpostavlja Ivan, izazvalo napad. “Osjetio sam udarac u glavu, a uspio sam vidjeti jednoga od momaka iz Srijemskih Laza koji me prvi udario. Pao sam na pod i uspio sam vidjeti još dvojicu koji su me udarali”, ističe Ivan.

Napad u kojemu su mu, svjedoči Ivan, doslovno skakali po glavi i koji nije prestao ni kada je ostao bez svijesti, zaustavio je suprug njegove sestrične, koji je, zaštitivši ga svojim tijelom i sam zadobio ozljede. U trenutku kada pokušavaju izaći van naišao je brat od rođaka koji je organizirao proslavu, stavio ih u auto i odvezao u bolnicu u Vinkovcima.

U vinkovačkoj bolnici Ivanu su ustanovljene teške ozljede višestrukog prijeloma lubanje i kosti lica, očne šupljine, nosne kosti, te je prebačen na KBC Osijek.

Ono što Ivan, inače sin hrvatskoga branitelja, i njegova obitelj, u ovom trenutku najviše žele to je da se ovaj slučaj što prije rasvijetli i da počinitelji odgovaraju. Kako ističu, “crvenu prijavu” i medicinsku dokumentaciju policiji je poslala bolnica i oni sada očekuju da se istraga što prije provede i počinitelji privedu.

Vezano za ovaj slučaj u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj od glasnogovornika Dragoslava Živkovića doznajemo kako je postupak u tijeku.

“Prošloga vikenda zaprimili smo dojavu da je u Starim Jankovcima došlo do narušavanja javnoga reda i mira te da su zbog toga dvije osobe zatražile medicinsku pomoć u bolnici. U ovom trenutku ne mogu o tome više reći jer moramo sačekati službeno izvješće o kvalifikaciji tog događaja”, kazao je Dragoslav Živković, donosi portal novosti.hr.

Foto-facebook-I.Andrijanić

Na facebooku Škore objavljena je fotografija i liječnički nalazu skoro na smrt pretučenog Andrijanića

Nalaz koji govori o užasnim povredama opasnim po život- I. A.

 

D.K.

Imate li što dodati ovom tekstu’

Ukoliko imate video ovog nemilog slučaja, pošaljite na email(kontakt@braniteljski-portal.com)