FOTO Skandal na Velebitu: Slovenski turisti izvjesili zastavu bivše Jugoslavije…

FOTO-ANTENA-ZADAR

Slovenski turisti koji su za Praznik rada posjetili Zadarsku županiju našli su se u središtu pozornosti zbog zastave ex jugoslavije koju su provokativno izvjesili na Vaganskom vrhu, gdje su kampirali…

Kako piše Antena Zadar, oni su na najvišem vrhu Velebita izvjesili zastavu bivše ex Jugoslavije. Zastavu je brzo uklonio vijećnik stranke Neovisni za Hrvatsku Elvis Gospić koji se našao u blizini. – Svi gosti Lijepe Naše, tako i naše županije i grada Zadra, trebali bi pokazati poštovanje i dostojanstvo imajući na umu koje strahote je ovaj narod prošao od te iste petokrake – rekao je kratko Mate Lukić, predsjednik zadarskog ogranka NHR-a.

 

FOTO-ANTENA-ZADAR

U kratkom roku, zastava je uklonjena od strane vijećnika NHR-a u Škabrnji Elvisa Gospića i ostalih koji su se našli ovdje u datom trenutku.

– Svi gosti Lijepe naše, tako i županije i grada Zadra trebali bi pokazati poštovanje i dostojanstvo imajući na umu koje strahote je ovaj narod prošao od te iste petokrake, kaže kratko Mate Lukić, predsjednik zadarskog ogranka NHR-a,piše antenazadar.

T.H.

Comments are closed.