FOTO-U KARLOBAGU MALONOGOMETNI TURNIR “HEROJI DOMOVINSKOG RATA” POVODOM PROSLAVE VRO „OLUJA“

Uz brojne goste i visoke uzvanike zvijezda večeri će biti poznata glazbena zvijezda koji će otpjevati nekoliko velikih glazbenih hitova tijekom održavanja Heroja...

U Karlobagu se u subotu 27. Srpnja održava 7.MT „Heroji Domovinskog rata“ povodom proslave nadolazeće 24-e obljetnice od završetka Vojno redarstvene akcije „Oluja“…

Turnir će se održati na igralištu Laktinac sa početkom u 16:00 sati. Organizator Mnk Karlobag pripremio je bogati zabavni, glazbeni i sportski program. Na Herojima će ove godine nastupiti 6 malonogometnih momčadi iz Karlobaga i Gospića. Također na ovogodišnjim Herojima uoči polufinalnih utakmica u 20:00 sati međusobnu će utakmicu odigrati i najmlađi juniori športsko-kulturne udruge „Fortica“ iz Karlobaga.

U četvrtak je u sklopu malonogometnog turnira održana misa zadušnica za sve stradale Branitelje u Domovinskom ratu po kojima je ovaj veliki malonogometni turnir i dobio ime, dok su u večernjim satima izvučene skupine nedjeljnog malonogometnog turnira.

Uz brojne goste i visoke uzvanike zvijezda večeri će biti poznata glazbena zvijezda koji će otpjevati nekoliko velikih glazbenih hitova tijekom održavanja Heroja.

Podsjetimo nekoliko nogometnih zaljubljenika iz Karlobaga je nakon prošlogodišnjih Heroja na igralištu Laktinac izradilo mural posvećen Herojskom gradu Vukovaru, dok će ove godine na 7.MT „Heroji Domovinskog rata“ u večernjim satima spustiti veliku koreografiju koju će posvetiti svim stradalima koji su život položili na oltar Domovine.

Vrijedi svakako spomenuti kako je uoči ovogodišnjih Heroja proslavljeni Hrvatski nogometaš Dejan Lovren izrazio javnu podršku Herojima i humanitarnoj lutriji tako da je darovao nekoliko nogometnih dresova sa svojim potpisom i snimivši video poruku podrške Herojima Domovinskog rata u Karlobagu.

Organizator Mnk Karlobag nas još jednom sve poziva da svojim dolaskom uvećamo ovaj veliki sportski događaj kako bi dostojno obilježili svi zajedno nadolazeću proslavu dana Domovinske Zahvalnosti, dan Pobjede i dan Hrvatskih Branitelja.

Skupine i raspored Heroja!

SKUPINA A

Mnk Karlobag
UDVDR Kostrena
Heroji ulice Gospić

SKUPINA B

SJP Tigar
Cesarica
9.GBR Vukovi

Raspored utakmica;

17:00/ UDVDR Kostrena- Heroji ulice
17:30/ Cesarica- 9.GBR “Vukovi”
18:00/ Mnk Karlobag- Heroji ulice
18:30/ SJP TIGAR- 9.GBR “Vukovi”
19:00/ Mnk Karlobag- UDVDR Kostrena
19:30/ SJP Tigar- Cesarica
20:00/ Revijalna utakmica juniora
20:30/ Polufinale
21:15/ Polufinale
22:00/ Za 3. Mjesto
23:00/ Finale

Top of Form

Za Braniteljski portal / Ivica Došen