(FOTO) UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić poslao poruku Zagrebu i Hrvatskoj: ‘Vi ste pravi ratnici! Moje srce je tamo s vama’!…Volim te Hrvatska!

VOLIM TE HRVATSKA!...

UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić, čovjek Hrvatskih korijena i gena je povodom nekoliko jakih potresa koji su u vrijeme pandemije koronavirusa pogodili Zagreb poslao poruku podrške gradu Zagrebu kojega je u nekoliko navrata posjetio…

“Mojoj obitelji, prijateljima, fanovima, svima na koje je utjecao taj stravičan potres u Zagrebu… Tako sam slomljen zbog ove vijesti u ovo već strašno i teško vrijeme. Znajte da je moje srce tamo s vama. Vratit ćemo se jači nego prije. Volim te, Hrvatska, vi ste svi ratnici! Ostanite jaki!”, poručio je Stipe Miočić.

Podsjetimo, Zagreb je u nedjelju ujutro pogodio snažan potres koji je uzrokovao veliku materijalnu štetu i smrt 15-godišnje djevojčice. Od tada je grad zatreslo još na desetke manjih potresa, a sve se događa usred krize zbog pandemije koronavirusa.

Miočić je u Hrvatsku dolazio na pripreme prije pohoda na pojas prvaka, kada ga je ugostio Mirko Filipović. Dolazio je i na druženja s brojnim fanovima, ali i privatno u posjet obitelji.U posjetu mu je bila i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, kako bi se sa njim slikala i snimila kratak video uradak…

“Najopakiji MMA borac na svijetu”i vrhunski čovjek, još se oporavlja od ozljede oka koju je zadobio u revanšu s Danielom Cormierom prošlog ljeta, kada je uvjerljivom pobjedom nad DC-em zasluženo vratio pojas. Miočića sada vjerojatno čeka treći meč s DC-om, kojeg priželjkuju i UFC i njegov predsjednik Dana White. No, pitanje je kada će se UFC-ov program nastaviti jer je najjača MMA promocija zbog koronavirusa već odgodila sve priredbe do sredine travnja.Dana White je nešto pokušavao iskemijati, ali se sve izjalovilo , jer pandemija koronavirusa kosi sve redom.

D.J.