FOTO-VIDEO: MIŠETIĆ ODGOVORIO NA PROVOKATIVNE PROZIVKE O PJESMI VATRENIH “LIJEPA LI SI”…’Pogledajte ovu zastavu u Parlamentu BiH. Pametnom dosta’!

Poznati hrvatski odvjetnik Luka Mišetić na Twitteru je kratko poručio provokatorima kojima smeta Hrvatska nogometna reprezentacija i najuspješniji hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Oglasio se i jasno dao svima do znanja o prozivkama hrvatske nogometne reprezentacije zbog pjevanja Thompsonove pjesme "Lijepa li si"...

foto-twitter

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon pobjede Vatrenih nad Brazilom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva objavio je video kako zajedno s igračima pjeva globalni Thompsonov hit “Lijepa li si”.

Zbog stihova iz prekrasne Thompsonove pjesme “Herceg-Bosno, srce ponosno” video je zasmetao ponekim neupućenim provokatorima i korisnicima društvenih mreža, a među glasnijima je bila opskurna stranica BiH Football na Twitteru, koja je označila Hrvatski nogometni savez i poručila: “Herceg-Bosna, termin koji se koristi u pjesmi, Bošnjacima simbolizira koncentracijske logore, silovanja, mučenja, ropski rad, progon, ubojstva”.

Na takve napisotine i nagađanja mučkih provokatora i neznalica na svom twitter pprofilu reagirao je ugledni odvjetnik Luka Mišetić, koji je provokatorima javno i jasno ukazao da je u Parlamentu BiH, u četvrtak bila istaknuta upravo zastava Herceg-Bosne.

Pametnom dosta

“U Parlamentu BiH danas je istaknuta zastava Herceg-Bosne uz suglasnost nove vlasti u BiH, u istom tjednu u kojem bošnjački Twitter proziva hrvatsku reprezentaciju kao ‘fašističku’ jer pjeva pjesmu u kojoj se spominje Herceg-Bosna kao mjesto u kojoj žive Hrvati. Pametnom dosta”, napisao je Mišetić uz fotografiju zastave.

Za one nevijerne Tome i mrzitelje svega Hrvatskog , evo cijela pjesma Lijepa li si, “možda i oni malo propjevaju”…

VEZANE VIJESTI

FOTO-VIDEO: Titovi mentalni zamorci – ” Dalić danas mora pasti”…DALIĆ: VJERA MI DAJE SNAGU, UVIJEK IMAM KRUNICU U DŽEPU I POMOLIM SE PRIJE UTAKMICE!